Pe Netflix, filmul Murder Mystery bate recordurile de audienta

Pe Netflix, filmul Murder Mystery bate recordurile de audienta

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cand Adam Sandler si Jennifer Aniston ii dau replica lui Dany Boon, Netflix da lovitura din nou. Va spunem mai multe despre Murder Mystery, noul succes al platformei de streaming online.

Pe Netflix, unele filme de succes sunt anuntate cu surle si trambite. Si apoi exista si alte creatii, filme si seriale la care nu ne asteptam si care explodeaza toate recordurile de audienta. Este actualmente cazul lui Muder Mystery, un film apartinand lui Kyle Newacheck si James Vanderbilt, lansat in urma cu cateva zile pe platforma. Pana in prezent, mai degraba zgarcita cu privire la audienta sa, platforma Netflix a facut o schimbare majora de comunicare de cateva saptamani deja si nu ezita sa vorbeasca despre succesul de care se bucura filmele si serialele sale. In ceea ce priveste Murder Mystery iata ce a postat Netflix pe contul oficial : Adam Sandler si Jennifer Aniston Breaking News – 30 869 863 de conturi au vizionat Murder Mystery in primele trei zile de la lansarea online. Este cel mai mare succes de care s-a bucurat un film Netflix.

In timp ce se afla in luna de miere in Europa, Nick si Audrey Spitz se imbarca pe un yacht privat luxos si se trezesc acuzati de o crima pe care nu au comis-o. Cuplul devine principalul suspect al agentului de la Interpol Laurent Delacroix, determinat sa ii aresteze. Lansata pe data de 14 iunie pe Netflix,aceasta comedie politista si-a gasit cu siguranta deja publicul tinta deoarece 13,3 milioane de persoane din SUA si Canada au apreciat-o deja, din primele zile. Sa ne amintim faptul ca Netflix considera vizionat un film sau un serial al carui continut a fost vizionat peste 70%. Daca nu stii ce sa faci in week-endul urmator, atunci este momentul sa adaugi Murder Mystery pe lista ta.

Vezi si:  Memoriile pe care Prince le redacta inainte de a muri vor fi publicate in aceasta toamna

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.