Pentru urmatoarea vacanta inspira-te din topul celor mai fun orase

Pentru urmatoarea vacanta inspira-te din topul celor mai fun orase

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Alegerea unei destinatii potrivite de vacanta se poate dovedi uneori dificila. Pentru a va ajuta in cautarea destinatiei perfecte, Time Out a intocmit un clasament al oraselor in care ne distram cel mai tare.

Top trei orase in care ne distram cel mai tare

Criteriile de care s-a tinut seama in intocmirea acestui top au fost numeroase: costuri, hrana locala, cultura sau felul in care sunt primiti turistii. Statele Unite ale Americii domina topul. Orasul Chicago in special este considerat cel mai potrivit pentru distractie. Care sunt lucrurile care fac diferenta in cazul sau? Cultura, accesibilitatea si primirea calduroasa a localnicilor.

Porto ocupa locul doi in acest clasament, este un oras propice intalnirilor intre prieteni dar si intre indragostiti. Preturile sunt accesibile pentru buzunarul oricarui turist ceea ce este un punct in plus in favoarea acestui oras.

New York care, in mod paradoxal a fost judecat “cel mai stresant oras din lume” ocupa locul trei al acestui clasament. Orasul care nu doarme niciodata este apreciat pentru calitatea localurilor in care localnicii si turistii pot iesi, sa bea un pahar sau sa manance.

Alte orase din clasament:

Paris, oras care ocupa locul 14 in clasament este considerat un loc propice de a face dragoste mai des. Bangkok, un oras clasat pe locul 24 este considerat orasul street food prin excelenta. Iar in Melbourne, situat pe locul 4, turistii se simt cel mai bine.

Iata clasamentul integral :

1.Chicago

2.Porto

3.New York

4.Melbourne

5.Londra

6.Madrid

7.Manchester

8.Lisabona

9.Philadelphia

10.Barcelona

11.Edinburgh

12.Tel-Aviv

Vezi si:  Trucuri pentru ca fondul de ten sa arate PERFECT!

13.Austin

14.Paris

15.Mexico

16.Shanghai

17.San Francisco

18.Berlin

19.Tokyo

20.Los Angeles

21.Zurich

22.Beijing

23.Washington

24.Bangkok

25.Moscova

26.Hong Kong

27.Miami

28.Sydney

29.Dubaï

30.Boston

31.Singapore

32.Istanbul

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.