PMP: Dragnea trebuie sa dispara neaparat din peisajul politic

PMP: Dragnea trebuie sa dispara neaparat din peisajul politic

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

PMP, Partidul Miscarea Populara cere demisia din Guvernul Romaniei a vicepremierului Sevil Shhaideh, dorind sa scoata in evidenta faptul ca absolut toti oamenii de incredere a lui Liviu Dragnea ajung in cele din urma la DNA, motiv pentru care liderul PSD trebuie sa dispara de urgenta din peisajul politic romanesc.

Intr-un comunicat de presa dat publicitatii ieri, PMP sustine ca demisia lui Sevil Shhaideh este absolut necesara pentru a preveni situatia in care un ministru in functie intra direct in inchisoare cum a fost si cazul  fostului ministru Relu Fenechiu.

Problema majora nu este insa demisia doamnei Sevil Shhaideh, ci stapanul PSD Liviu Dragnea. Tot ce atinge Dragnea, totii oamenii sai de incredere pe care ii numeste in functii-cheie, ajung, intr-un moment sau altul, la DNA. Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern. Sa nu uitam ca, in decembrie 2016, el a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru. Astazi intelegem si de ce o susţinea cu atata tarie: ii era indatorat. Tot Liviu Dragnea e responsabil de urcarea in functia de ministru al Educatiei a unei catastrofe pentru invatamantul romanesc– Liviu Pop, se arata in comunicat.

Pentru toata instabilitatea politica din ultima perioada, pentru toate gafele guvernamentale care adancesc prapastia in care se afla economia romaneasca, Liviu Dragnea trebuie sa raspunda si sa dispara din peisajul politic romanesc conchid cei de la PMP.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusa sub urmarire penala pentru abuz in serviciu de catre procurorii DNA in dosarul „Insula Belina”, a anuntat, ieri, Directia Nationala Anticoruptie.

Vezi si:  Legea salarizarii - adoptata de Camera Deputatilor! Salariile cresc in urmatorii cinci ani, dupa o... amanare

Procurorii DNA au extins urmarirea penale fata de Sevil Shhaideh, fost secretar de stat in cadrul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administraţiei Publice (M.D.R.A.P.), Ionela Stoian, director in cadrul M.D.R.A.P, Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, Rodica Gusa, asistent-registrator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, Anduta Alexandrina Diaconu, registrator-sef in cadrul oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Teleorman.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.