Preselectia Eurovision Romania va fi difuzata si la televizor. Care va fi programul?

Preselectia Eurovision Romania va fi difuzata si la televizor. Care va fi programul?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Programul „Eurovision 2018 Preselectia” se pare ca este primul show care va fi televizat in cadrul editiei care va avea loc in acest an in cadrul proiectului Selectiei Nationale.

Deci preselectia pentru Eurovision Romania –ocazie cu care vor fi prezentate toate piesele inscrise la editia din acest an a concursului Eurovision – va fi transmisa, in premiera, la TVR 1. Astfel ca in zilele de 12, 13 si 14 ianuarie, de la ora 21.00 toata lumea va fi cu ochii pe televiziunea nationala.

Concurentii care au luat-o la drum inspre Lisabona au in program filmari, repetitii. Un program presarat cu foarte foarte multe emotii pentur absolut toate etapele din cadrul celebrei competitii- aici intra preselectia, cele cinci semifinale, dar si Marea Finala.

Pentru Preselectie, concurentii au fost rugati sa vina in Studioul 2 al televiuziunii pentru prestatii live in fata juriului si a camerelor.

Echipa Eurovision a pregatit o serie de emisiuni diferite, care vor fi incepe, odata cu ziua de vineri, 12 ianuarie. Astfel ca inainte de a se tine loc semifinalele Selectiei Nationale, telespectatorii vor asculta, pe parcursul a trei zile, piesele si vor afla primii care sunt impresiile juriului si declartiile facute imediat dupa auditii.

Semifinalele pentru  Eurovision Romania vor avea loc la Focsani in 21 ianuarie, la  Timisoara in 28 ianuarie, la Craiova  in 4 februarie, la  Turda in 11 februarie si la Sighisoara in 18 februarie.

Organizatorii au avut drept saricina sa  repartizeze pentru semifinale cele 60 de piese, in fiecare semifinala intrand cate 12 piese in total.

Iar pe tot parcursul celor cinci semifinale pentru Eurovision, juriul va avea misiunea dificila de a decide care vo fi cele 15 piese care vor intra in finala Eurovision România. Se lasa cu scandal sau nu? Ramane de vazut.

Vezi si:  Bebelusul regal s-a nascut

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.