Prezentare pe ritmuri de rock a colectiei Tommy Hilfiger

Prezentare pe ritmuri de rock a colectiei Tommy Hilfiger

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Blugi rupti, haine din piele, modele de top si muzica data la maximum au reprezentat ingredientele prezentarii de succes a desigerului american Tommy Hilfiger, prezentare care a inchis Marti seara Saptamana Modei la Londra cu un spectacol grandios. Acest spectacol a avut drept scop marcarea primei prezentari a creatorului in afara SUA.

Parada maestrului in ale hainelor sport a fost un eveniment in adevaratul sens al cuvantului si a incheiat intr-un mod grandios Saptamana Modei de la Londra, dupa cinci zile care au fost consacrate colectiilor de pret-a-porter feminin pentru sezonul primavara-vara 2018.

Construit sub forma unui omagiu a Londrei din anii ’70, oras ce i-a servit drept inspiratie designerului in tinerete, spectacolul creatorului de origine americana in varsta de 66 de ani afat la conducerea unui imperiu ce a realizat o cifra de afaceri fabuloasa, de 6,6 miliarde de dolari, concertul a avut loc la Roundhouse, o sala legendara in care au cantat pe vremuri si Jimi Hendrix, David Bowie sau Pink Floyd.

Cea care a deschis aceasta prezentare a fost Gigi Hadid, top modelul colectiei si colaboratoare la elaborarea acestui design. Gigi Hadid a deschis aceasta prezentare purtand o pereche de pantaloni scurti din blugi franjurați, un pulover scurt cu guler pe gat, in nuante de negru si roșu si un pardesiu din mohair pe deasupra.

Gigi s-a implicat enorm in realizarea colecției a explicat pentru AFP Tommy Hilfiger, inainte de aceasta prezentare. Stilul ei a inspirat multe idei.

Brandul castiga capital de imagine de pe urma influentei top modelului pe retelele sociale, contul acesteia fiind urmărit de 36 de milioane de persoane pe Instagram.

Vezi si:  Tu cum iti decorezi noua locuinta?

Cand spunem rock spunem haine din piele iar fetele din colectia lu Tommy Hilfiger au purtat geci din piele cu tinte si imprimeuri feline sau pantaloni scurti din piele.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.