Primul Google Store se va deschide la New York in aceasta vara

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Gigantul Californian isi va deschide primul magazine fizic in aceasta vara, in cartierul Chelsea. Intentia Google este aceea de a rivaliza cu Apple in vanzarea de material informatic. Va reusi oare acest lucru?

Google si-a manifestat joi dorinta de a dechide in acest an la NeW York primul magazine fizic care ii va permite gigantului californian sa avanseze in competitia directa cu Apple pe terenul electronicelor destinate marelui public.

Magazinul, care se va numi Google Store, se va deschide in aceasta vara in cartierul Chelsea unde sunt deja situate vaste birouri frecventate de angajatii Google.

Clientii vor putea parcurge Google Store si sa cumpere o mare selectie de produse fabricate de Google care merg de la telefoane Pixel la produse Nest, aparate Fitbit sau Pixelbooks conform unui comunicat emis de vice-presedintele Google, Jason Rosenthal intr-un articol de blog.

Acest anunt intervine intr-un moment in care gigantul motoarelor de cautare cauta sa rivalizeze cu orice pret cu Google in vanzarea de material informatic, fie ca este vorba de telefoane inteligente, termostate sau detectoare de fum. Google isi doreste in egala masura sa isi capitalizeze vanzarile de obiecte inteligente pentru activitatile fizice a marcii Fitbit pe care a achizitionat-o in aprilie 2019.

Noul Google Store este o etapa importanta in strategia Google, constand in oferirea unei experiente Google mai utile, in orice loc si in orice moment.

Prin intermediul retelei mondiale Apple Store, care numara numai putin de 500 de magazine in 25 de tari, Apple comercializeaza o mare parte din iPhone-uri, iPad-uri si MacBook-uri. In schimb, Microsoft a anuntat de curand inchiderea permanenta a majoritatii magazinelor sale, esentialul vanzarilor derulandu-se actualmente exclusiv online.

Daca va reusi Google sa depaseasca Apple la un moment dat ramane de vazut, pe viitor.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.