Printul Andrew obligat de catre regina Elizabeth a-II-a sa se retraga din viata publica

Printul Andrew obligat de catre regina Elizabeth a-II-a sa se retraga din viata publica

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Retragerea din viata politica a printului Andrew il va face pe ducele de York sa piarda o suma mare de bani, datorita faptului ca isi pierde o mare parte din venituri.

Care sunt consecintele retragerii din viata politica a printului Andrew ? Ducele de York face acuzatii. Pe langa faptul ca imaginea sa este pentru totdeauna patata din cauza cazului Epstein, acesta va pierde o mare parte din veniturile obtinute din activitatile sale regale. O suma colosala intra in joc. Conform informatiilor furnizate de catre Daily Mail, printul Andrew va pierde numai putin de 249 000 de lire sterline din veniturile sale anuale, echivalentul a 291 000 de euro. Cu toate acestea, printul Andrew poate sta linistit. Tatal lui Beatrice si a lui Eugenie de York, va avea posibilitatea de a pune mana pe banii pe care ii da mama sa Elizabeth a-II-a proveniti de la domeniul sau Duchy de Lancaster de unde provine sursa sa de venituri personale. In ceea ce priveste patrimoniul acesta va putea sa isi pastreze locuinta situata pe domeniul Windsor, in Royal Lodge. Acest bun este un cadou de la mama sa careia ii apartinea in 2003.

Miercuri, 20 noiembrie, printul Andrew a anuntat ca se va retrage definitiv din viata publica. Cu putin timp inainte fusese repudiat de mai multe companii si universitati cu care a colaborat. Conform lui Emily Andrews, jurnalista la The Sun, regina si printul Charles au fost cei care l-au fortat sa se retraga din viata publica. Odata cu alegerile legislative care se apropie cu pasi repezi in Regatul Unit, motivul de a apartine unei monarhii este pus la indoiala de unii politicieni- de Jeremy Corbin in special.

Vezi si:  Coronavirus Romania – 49 de cazuri confirmate

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.