Produse profesionale VANELISA pentru manichiuri moderne!

Produse profesionale VANELISA pentru manichiuri moderne!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Produse profesionale VANELISA pentru manichiuri modernePersoanele care administrează un salon de manichiuri și pedichiuri moderne, ar trebui să fie foarte interesate de această oferă! Este vorba despre un renumit distribuitor din România, de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri.

Enails este un magazin complex online care vă oferă absolut toate categoriile de produse moderne de care aveți nevoie în salonul dumneavoastră de NailArt: geluri construcție, geluri color, pudre acrilice, Polygel, oje semipermanente, soluții pregătitoare de cea mai bună calitate de tip Primer, Bază sau Top, soluții degresante, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, soluții pentru hidratarea cuticulelor, kit-uri unghii, aparatură modernă, dezinfectante, produse EVERIN, decoruri unghii foarte variate, tatuaje interesante,etc.

Produse profesionale VANELISA pentru saloanele de manichiuri

De asemenea, oferta magazinului online Enails.ro include foarte multe produse profesionale marca Vanelisa, pe care vi le recomandăm cu încredere.

Ojă semipermanentă VANELISA 35

Este un gel lac profesional care are o rezistență garantată de producător, de 3-4 săptămâni. Fiind o ojă foarte pigmentată, va acoperi foarte bine atât unghia naturală cât și extensia. Este un gel cu un luciu foarte puternic care nu dispare în timp. Uscarea acestui tip de ojă se face cu ajutorul lămpii UV sau LED, în 120 și respectiv, 30 de secunde. Poate fi folosit într-un mod simplu atât acasă cât și la un centru specializat pentru îngrijirea unghiilor.

Produsul prezintă proprietăți foarte bune de auto nivelare. Se îndepărtează ușor fără a fi nevoie de pilirea unghiilor.

Acest produs se aplică după un strat de soluție BaseCoat și după ce unghia naturală sau artificială este bine pilită cu ajutorul unui buffer modern. Este un produs foarte bun, cu mult pigment și îl puteți aplica în unul sau două straturi, care se vor usca la lampa LED sau UV ulterior.La final, va mai fi nevoie de un strat de Top Coat care necesită uscarea, de asemenea, la lampa UV sau LED.

Vezi si:  Trucuri pentru ca fondul de ten sa arate PERFECT!

Ojă semipermanentă Vanelisa ONE STEP 975

Este un produs profesional modern de tip 3 în 1, care are o rezistență foarte bună în timp și o strălucire foarte frumoasă, care durează mult. Se aplică în mod clasic, după ce unghia va fi bine pilită cu ajutorul unui buffer și după ce se aplică soluția de bază (care este disponibilă în oferta aceluiași magazin online și fabricată de același producător). Oja se poate aplica ulterior în unul sau în două straturi, în funcție de preferințele fiecăruia. Toate straturile se vor usca cu ajutorul lămpii UV sau al lămpii LED. La final, pentru sigilarea manichiurii și pentru un aspect profesional, se va aplica și un strat de tip Top Coat.

Îndepărtarea acestei oje se face cu ajutorul unei pile electrice sau cu ajutorul unei substanțe de tip Remover. Este suficient să înfășurați în dischete îmbibate cu acetonă fiecare unghie în parte și să le îndepărtați după 7-10 minute. Se va curăța foarte ușor apoi oja.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.