Proteina vegana vs. proteina din zer (whey protein)

Proteina vegana vs. proteina din zer (whey protein)

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Proteina vegana vs. proteina din zer whey proteinInainte de a achizitiona suplimente alimentare pe baza de proteine vegane sau din zer, oamenii simt nevoia sa se informeze pentru a sti care dintre acestea este mai potrivit pentru ei. Produsele de la animale (carnea, laptele, ouale) sunt o sursa bogata in proteine. Proteinele sunt alcatuite din 20 de aminoacizi, iar dintre acestia 9 sunt esentiali. Persoanele care consuma produse de origine animala au siguranta ca alimentatia lor contine toti aminoacizii esentiali, dar sunt de asemenea si produse vegetale care asigura proteine complete, cum ar fi semintele de soia si quinoa.

Proteinele vegane, mai usor de digerat

Pudra de proteine vegane este realizata, in general, din canepa, orez brun, floarea-soarelui, mazare sau diverse alte combinatii. Pentru ca nu contine lactoza, suplimentul este recomandat persoanelor care au intolerante sau alergii la aceasta substanta organica (zaharul din lapte). Unele dintre cele mai recomandate produse din aceasta categorie sunt Weider Vegan Protein si Optimum Nutrition Gold Standard 100% Plant Vegan, livrate in Romania de KiwiGym.

Produsul de la brandul Weider este realizat pe baza de proteina din mazare, recunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune proteine vegetale care se pot folosi, ce ofera o valoare nutritionala care poate fi comparabila cu cea a proteinei din zer (izolat de mazare – Pisane C9), imbogatit cu orez proteic, legume, cereale, fructe etc. Formula asigura o valoare nutritionala ridicata si o digestie usoara, care este 100% tolerabila.

 

In ceea ce priveste produsul de la Optimum Nutrition, acesta este de asemenea realizat din proteine de mazare si orez brun, fiind un supliment proteic perfect pentru vegani, bogat in vitamine precum B12 si C.

Vezi si:  Scouterul care l-a descoperit pe Lewandowski se va afla in tribune la meciul Steaua-Dinamo

Proteina din zer contine, de regula, mai multi aminoacizi cu lant ramificat ce ajuta organismul sa sintetizeze mai usor proteinele atunci cand este cazul.

Important este ca exista optiuni in materie de pudre proteice pe piata pentru toate persoanele, indiferent de preferintele lor alimentare. In acest mod, toti oamenii se pot bucura de sanatate, trup armonios si stare de bine fara prea mare efort.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.