R.Kelly in inchisoare: iata cum s-a ajuns aici

R.Kelly in inchisoare: iata cum s-a ajuns aici

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Celebrul R.Kelly a stat o perioada in inchisoare acuzat fiind de abuzuri sexuale si multe alte infractiuni. Insa ce s-a intamplat cu adevarat? Iata toate detaliile cu privire la coborarea in Infern a celebrului cantaret.

Cu totii stim faptul ca R.Kelly a marcat industria muzicala. Robert Silvester Kelly, pe numele sau adevarat, a lansat un numar mare de hituri de-a lungul carierei si a reusit sa castige numeroase premii in cadrul unor ceremonii de specialitate. Insa asta se intampla inainte ca R.Kelly sa aiba probleme serioase cu justitia americana. Primele indoieli au inceput sa apara la inceputul anilor ’90. La acea vreme, cantaretul R’N’B avea 27 de ani si era casatorit cu cantareata Aaliyah, in varsta de doar 15 ani. O uniune care nu a tinut foarte mult timp deoarece a fost anulata la cererea parintilor cantaretei, decedate in urma unui accident de avion.

In 2002, cantaretul a fost acuzat ca si-a filmat raportul intim cu o fata de doar 14 ani. Sase ani mai tarziu cazul a fost clasat, justitia nu a reusit sa dovedeasca ca in imagini era o minora. De-a lungul carierei, cantaretul nu a fost ingrijorat de toate aceste probleme cu justitia insa lucrurile au capatat o alta turnura in 2017.

La inceput de an 2019, documentarul soc Surviving R.Kelly a fost difuzat pe Lifetime. Conform mai multor declaratii, artistul ar fi sechestrat sase tinere, reduse la stadiul de sclave sexuale in domiciliile sale din Chicago si Atlanta. Aceasta situatie a ajuns la urechile autoritatilor. In februarie, numai putin de 10 capete de acuzatie i se aduc cantaretului pentru abuzuri sexuale asupra a patru victime din care doua erau minore la acea vreme. Aceste agresiuni au fost comise intre 1998-2010. Insa, cantaretul a reusit sa iasa din inchisoare platind o cautiune de 100 000 de dolari.

Vezi si:  De ce Kate Middleton isi doreste un al patrulea copil

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.