Roidmi Eve Plus, robotul – aspirator care elimina parul animalelor domestice

Roidmi Eve Plus, robotul – aspirator care elimina parul animalelor domestice

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Roidmi Eve Plus este un aspirator robot hybrid care poate sa curete si sa spele solul totodata. Sistemul sau de aspirare a fost special conceput pentru a raspunde in mod precis nevoilor proprietarilor de animale, insa nu numai.

Practic si util, robotul aspirator inteligent circula in mod autonom pe solurile noastre de cativa ani deja. Printre cei mai cunoscuti constructori de astfel de aparate se numara si Roidmi, o emanatie a celebrului constructor de telefoane, Xiaomi. Modelul sau hybrid, Roidmi Eve Plus ii permite utilizatorului sa elimine in mod eficient murdaria dar si sa spele solul cu apa. Unii ar spune ca nu vine cu nimic nou in raport cu celelalte modele insa, pe langa faptul ca dispune de un sistem de golire automata, acest Roidmi Eve Plus are o particularitate suplimentara. Este special conceput pentru a elimina parul de animale si alte scuame produse de animalele de companie, fie ca este vorba despre caini sau de pisici.

Odata cu sosirea toamnei, animalele domestice incep sa isi piarda din blana. Si riscul aparitiei alergiilor la parul de caine sau de pisica este mai crescut, se declanseaza sau, din contra, se agraveaza. Roidmi Eve Plus ne ajuta sa scapam de aceste riscuri.

Hybrid, aparatul dispune de un rezervor de apa si de o laveta pentru a spala solurile. Este echipat cu un sistem de auto-sterilizare pentru a elimina bacteriile, mucegaiul si acarienii.

Puternic, eficient si inteligent

Dotat cu un design sobru si clasic, aparatul este capabil sa se incarce de unul singur odata ajuns la baza. Ansamblul deseurilor din rezervor este aspirat de statie intr-un sac. Este un lucru practic pentru a se evita dispersiunea prafului si a parului de animale atunci cand golim rezervorul in mod manual la un aspirator care nu beneficiaza de acest sistem.

Vezi si:  City Hawk, un taxi zburator

Roidmi Eve Plus stie sa ocoleasca obstacolele si poate sa urce scarile daca acest lucru este necesar. Dispune de o autonomie generoasa. Este un aspirator robot complet cu numeroase optiuni, o mare putere de aspirare si un raport calitate/pret excelent.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.