Ronaldo, Messi, Neymar…cand vedetele din fotbal vor avea 90 de ani

Ronaldo, Messi, Neymar…cand vedetele din fotbal vor avea 90 de ani

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Iata cu ce vor seamana Ronaldo, Messi, Neymar sau Kylian Mbappé cand vr fi mult mai in varsta decat acum…pentru a ne amuza putin, am vrut sa vedem cum ar arata vedetele din fotbal daca ar juca in continuare fotbal. O transformare fizica datorata aplicatiei FaceApp – care a fost aplicata in egala masura si altor vedete din lumea fotbalului precum Neymar, Kylian Mbappé, Sergio Ramos sau Robert Lewandowski…


Cristiano Ronaldo. Intr-o buna zi va imbatrani si el. Acum, in varsta de 35 de ani, Cristiano Ronaldo nu pare sa isi doreasca sa isi urmeze cariera internationala la Portugalia pentru Cupa Mondiala 2022.

Lionel Messi. Inca in forma in ciuda unei veri destul de agitate, din cauza plecarii sale nereusite de la FC Barcelona, Lionel Messi este un norocos, va arata foarte bine la varsta de 90 de ani.


Neymar Jr. Decis sa ii impresioneze pe toti in acest sezon, datorita PSG si echipei nationale a Braziliei, iata cum va arata Neymar la varsta de 90 de ani.


Kilyan Mbappé. Asteapta o mare schimbare in sezonul 2020-2021, cruciala atat pentru el cat si pentru PSG.


Robert Lewandovski. Autorul unui sezon plin cu Bayern Munchen, Robert Lewandovski, acesta ar fi meritat pe deplin Balonul de Aur anul acesta insa, din cauza pandemiei, anul acesta s-a anulat oferirea Balonului de Aur.


Eden Hazard. Disparut din peisaj inca din vara trecuta si de la transferul sau la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro.

Cum ti se pare ca arata jucatorii tai preferati la aceasta varsta venerabila? Cum ar fi sa joace inca fotbal la aceasta varsta? Ar fi interesant, nu-I asa?

Vezi si:  Impresarul lui George Best a adus un jucator in Romania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.