Samsung va scoate pe piata un incarcator wireless

Samsung va scoate pe piata un incarcator wireless

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Prevazuta pentru 9 august, la New York, conferinta tinuta de Samsung se apropie cu pasi repezi. Dar primele revelatii sau “spoilere” au fost facute.

In zilele noastre, cei mai mari constructori au inteles bine un lucru. Trebuie sa scoata din ce in ce mai des « aparate » noi si sa tina pasul cu evolutia tehnologiei. Dar le vine foarte greu in acelasi timp sa pastreze secretul in legatura cu aceste noi aparate.

Este si cazul gigantului Samsung care va tine o conferinta in 9 august. Iar Wireless Charger Duo va face parte cu siguranta din categoria produselor noi prezentate, dupa cum o indica si Roland Quandt, de la WinFuture.

Dupa cum o indica si numele sau, acest aparat functioneaza fara fir, adica este un incarcator wireless. Dar va permite incarcarea a doua aparate in acelasi timp. Aici poate fi vorba despre 2 telefoane smartphone sau despre un telefon smartphone si un ceas conectat. Gigantul coreean va profita din plin astfel de ocazie pentru a demonstra eficienta acetui nou dispozitiv cu ajutorul telefoanelor Samsung Galaxy Note 9 si Galaxy Watch. Adica cele mai populare produse ale conferintei. Deci nu doar noua « phablet » Samsung Galaxy Note 9 va fi vedeata evenimentului asteptat cu nerabdare, ci si noul accesoriu propus de Samsung.

Incracatorul functioneaza datorita tehnologiei Qi si va functiona si cu cele mai vechi modele de telefoane smartphone mai vechi. Iar in ceea ce priveste ceasurile conectate, se precizeaza in mod clar, Galaxy Watch .

Iata deci cea mai buna modalitate de a raspunde eternului concurent Apple cu al sau AirPower care inca nu a iesit cu adevarat pe piata la un an deja de la prezentarea sa. Samsung nu vrea insa sa astepte atata pana la comercializare.

Vezi si:  Boxe portabile Bluetooth, pentru toate buzunarele si preferintele

Este insa un accesoriu cu un pret destul de piperat, in jur de 100 de euro.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.