Scouterul care l-a descoperit pe Lewandowski se va afla in tribune la meciul Steaua-Dinamo

Scouterul care l-a descoperit pe Lewandowski se va afla in tribune la meciul Steaua-Dinamo

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Printre numerosii scouteri si impresari care se vor afla diseara in tribunele Arenei Nationale pentru marele meci dintre FCSB-Dinamo se va afla si Radoslaw Kucharski, cel care l-a descoperit pe cunoscutul Lewandowski. Acesta urmeaza sa ii monitorizeze pe Denis Mann, pe dinamovistul Ionut Nedelcearu si pe Florinel Coman.

Confruntarea din aceasta seara dintre FCSB-Dinamo nu doar ca va imparti Romania in doua dar inca trezeste interes si in afara granitelor tarii. Cum se intampla de obicei, o serie de agenti de jucatori si scouteri de la cele mai importante formatii isi vor face aparitia in Bucuresti pentru a urmari in lucru cei mai de perspectiva jucatori pentru un eventual viitor transfer.

In aceasta seara urmeaza sa fie prezent pe cel mai mare stadion din tara, Arena Nationala, conform Gazetei si Radoslaw Kuharski, cel care l-a descoperit pe Lewandowski. Acesta din urma este cunoscut in lumea intreaga pentru flerul sau la fotbalisti fiind cel care a avut un rol crucial in transferul lui Lewandowski din 2010, la Dortmund. In agenda de lucru a polonezului pe ziua de azi se afla trei tineri fotbalisti de la noi din tara si anume Denis Mann, Florinel Coman si Ionut Nedelcearu.

Denis Mann si Florinel Coman sunt vizati de la FCSB in timp ce Ionut Nedelcearu de la Dinamo. Daca Nedelcearu si Mann sunt asteptati sa fie titulari, cel mai probabil, tanarul care a scris anul trecut istorie pentru Viitorul, Coman, va fi doar rezerva. Insa multi se asteapta ca Dica sa il introduca pe Coman in repriza a doua a meciului.

Vezi si:  Roland-Garros – rezultate marcante 26 mai

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.