Sephora sarbatoreste redeschiderea magazinului sau emblematic de pe Champs-Elysées

Sephora sarbatoreste redeschiderea magazinului sau emblematic de pe Champs-Elysées

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Dupa mai multe luni de renovare si inaintea viitoarelor Jocuri Olimpice si Paralimpice de la Paris – pentru care Sephora este partenerul oficial al Stafetei Tortei Olimpice – iconicul magazin Sephora Paris de pe Avenue des Champs-Élysées 70-72 s-a redeschis, oferind clientilor o experienta de shopping complet reinventata. Aceasta este prima renovare completa pe care magazinul o sufera de la deschiderea sa in 1996.

Cu elemente caracteristice arhitecturii pariziene, cum ar fi pavajul din piatra si elementele metalice inspirate din secolul al XIX-lea, magazinul creeaza un mediu unic. Ca un ecou al adresei emblematice, un culoar central cu o latime de 2,6 metri are in centru un centru de frumusete monumental, creand un veritabil Arc de Triumf al frumusetii.

Noul design reuneste detalii iconice Sephora, cum ar fi motivul in dungi albe si negre din tot magazinul, flacara emblematica a marcii si faimoasele culori ale curcubeului intr-o oglinda infinita.

“Inovatia se afla in centrul ADN-ului Sephora. De la inceputurile noastre, acum 50 de ani, am continuat sa reinventam experienta de cumparare de produse de infrumusetare high-end. Magazinele noastre sunt inima de bataie a Sephora.  Suntem incantati sa sarbatorim redeschiderea acestei locatii emblematice, unde vom putea oferi clientilor si partenerilor nostri de marca o experienta unica si vom putea scrie un nou capitol din povestea noastra”, spune Guillaume Motte, CEO si presedinte al Sephora.

Diferitele spatii tematice – parfumuri, ingrijire a pielii, machiaj, ingrijire a parului, servicii si multe altele – reunesc cele mai bune branduri de frumusete de lux, de la icoane atemporale la noi etichete la moda, punand in valoare expertiza Sephora in materie de curatoriat. Pentru a sarbatori redeschiderea emblematicului magazin, noi marci exclusive vor fi disponibile doar in magazin, inclusiv Maison Francis Kurkdjian.

Vezi si:  Tu cum iti decorezi noua locuinta?

Aceasta renovare face parte din strategia de dezvoltare durabila a Sephora, care vizeaza reducerea cu 50% a consumului de energie al magazinului. Tehnologia LED de ultima generatie a fost integrata in tot magazinul, numarul de ecrane a fost redus, iar o usa glisanta mare, transparenta si iluminata, la intrare, reduce pierderile de caldura.

Sursa: https://www.vogue.fr/galerie/sephora-celebre-reouveture-flagship-champs-elysees

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.