Sfaturi utile pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca

Sfaturi utile pentru tinerii care doresc sa se casatoreasca

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Sfaturi utile pentru tinerii care doresc sa se casatoreascaCasatoria este un moment extrem de important din viata oricarui om si trebuie sa defineasca o serie de momente perfecta. In ultimii ani, intregul concept de nunta a capatat o nuanta comerciala si casatoria a ajuns sa coste zeci de mii de euro pentru a putea fi pe placul tuturor. Totusi, conform celor de la www.lucianband.ro, nu trebuie sa fie cheltuite sume uriase de bani si nici nu trebuie sa se petreaca luni intregi pentru pregatiri. Nunta perfecta poate sa fie un eveniment cu cativa invitati, cu serviciile unei formatii nunta de suflet si cu multa voie buna.

Pentru rezultate optime este bine sa se urmeze o serie de sfaturi.

Ce trebuie sa stie orice cuplu care urmeaza sa se casatoreasca?

1) Contracte, contracte si contracte. Orice nunta are nevoie de o multime de servicii: aranjamente florale, contractarea unei sali, o formatie evenimente, un fotograf, o persoana care filmeaza, etc. Orice serviciu de acest fel este contra cost si trebuie sa fie realizat pe baza unui contract. Atentie mare la citirea fiecarui contract si la stabilirea tuturor detaliilor.

2) Organizarea din timp. Organizarea nuntii nu trebuie sa se faca pe parcursul a luni intregi, insa este bine sa se faca din timp. Daca se contracteaza restaurantul, fotograful si trupa cu 6 luni sau chiar cu 1 an inainte, jumatate din toata treaba este rezolvata.

3) Planificarea atenta a evenimentului. Pentru o nunta reusita este bine sa se evite cununia religioasa, starea civila si petrecerea in aceeasi zi, deoarece este foarte obositor. Daca se opteaza pentru o astfel de varianta este indicat sa se lase timp intre cele 3 in asa fel incat sa existe si vreme pentru poze.

Vezi si:  Turisti blocati in roata mare din Salina Turda

4) Alegerea trupei. O mare parte din atmosfera unui eveniment de acest fel este realizata de cei care canta. Majoritatea celor care urmeaza sa se casatoreasca aleg sa caute intr-un top formatii nunta si sa ii contacteze pe cei de pe primele locuri. De multe ori insa, trupele aflate la inceput pot avea prestatii cel putin la fel de bune si pot avea costuri excelente. Evident, pentru alegerea corecta a trupei este necesara o auditie si pareri din partea altor persoane care au contractat-o. Daca trupa este chiar noua, o auditie la repetitii este esentiala.

5) Nunta nu este o obligatie. Foarte multi tineri privesc acest eveniment ca pe o obligatie pe care trebuie sa o duca la bun sfarsit si isi neglijeaza propria persoana. Nunta este evenimentul in care mirele si mireasa sunt cele mai importante persoane, asadar, acestia trebuie sa fie relaxati si sa se bucure din plin de fiecare moment, in asa fel incat zambetele din poze sa fie cat se poate de naturale si de sincere.

Cu putin ajutor din partea parintilor si a rudelor si cu o informare corecta, costul nuntii poate sa nu fie chiar atat de mare precum s-ar crede iar rezultatele se pot dovedi cu adevarat impresionante.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.