Shannen Doherty despre cancer: oamenii te privesc de parca ai fi deja mort

Shannen Doherty despre cancer: oamenii te privesc de parca ai fi deja mort

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Shannen Doherty a marturisit recent ca sufera din nou de cancer, acesta a recidivat. Insa stia acest lucru de mai multe luni deja. In cadrul unui interviu, actrita din Charmed a explicat de ce a preferat sa pastreze secretul cu privire la aceasta informatie teribila.

De la anuntul recidivei cancerului, pe data de 4 februarie, in platourile emisiunii Good Morning America, Shannen a primit numeroase mesaje din partea fanilor dar si din partea prietenilor sai celebri. Doua actrite din serialul Charmed dar si Sarah Michelle Gellar, cea mai buna prietena a sa, i-au oferit sprijin in diferite moduri. Daca aceasta veste a cazut ca o bomba asupra fanilor, aceasta a declarat ca are acest diagnostic de mai multe luni deja.

Shannen Doherty nu isi doreste sa fie tratata diferit. In timpul unui interviu acordat canalului american ABC News, Shannen Doherty a explicat, miercuri, 5 februarie, de ce a asteptat sa dea aceasta veste fanilor. Cu lacrimi in ochi, actrita a declarat ca nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect din cauza mortii lui Luke Perry, prietenul sau si partenerul din Beverly Hills, in martie 2019 si ca a preferat sa pastreze aceasta informatie pentru ea de teama ca va fi tratata diferit. Actrita a spus ca oamenii te privesc de parca ai fi deja mort atunci cand afla ca ai cancer.

Shannen a declarat ca adora sa munceasca si munca ii ofera un motiv in plus sa se trezeasca in fiecare dimineata. Este un motiv in plus de a lupta si de a ramane in viata. Actrita a aflat ca sufera din nou de cancer dupa ce a simtit unele dureri bizare. Ea era convinsa ca l-a invins definitiv dar iata ca s-a inselat…

Vezi si:  De ce a parasit Omar Asuyo serialul Elite difuzat de Netflix?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.