Shannen Doherty despre cancer: oamenii te privesc de parca ai fi deja mort

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Shannen Doherty a marturisit recent ca sufera din nou de cancer, acesta a recidivat. Insa stia acest lucru de mai multe luni deja. In cadrul unui interviu, actrita din Charmed a explicat de ce a preferat sa pastreze secretul cu privire la aceasta informatie teribila.

De la anuntul recidivei cancerului, pe data de 4 februarie, in platourile emisiunii Good Morning America, Shannen a primit numeroase mesaje din partea fanilor dar si din partea prietenilor sai celebri. Doua actrite din serialul Charmed dar si Sarah Michelle Gellar, cea mai buna prietena a sa, i-au oferit sprijin in diferite moduri. Daca aceasta veste a cazut ca o bomba asupra fanilor, aceasta a declarat ca are acest diagnostic de mai multe luni deja.

Shannen Doherty nu isi doreste sa fie tratata diferit. In timpul unui interviu acordat canalului american ABC News, Shannen Doherty a explicat, miercuri, 5 februarie, de ce a asteptat sa dea aceasta veste fanilor. Cu lacrimi in ochi, actrita a declarat ca nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect din cauza mortii lui Luke Perry, prietenul sau si partenerul din Beverly Hills, in martie 2019 si ca a preferat sa pastreze aceasta informatie pentru ea de teama ca va fi tratata diferit. Actrita a spus ca oamenii te privesc de parca ai fi deja mort atunci cand afla ca ai cancer.

Shannen a declarat ca adora sa munceasca si munca ii ofera un motiv in plus sa se trezeasca in fiecare dimineata. Este un motiv in plus de a lupta si de a ramane in viata. Actrita a aflat ca sufera din nou de cancer dupa ce a simtit unele dureri bizare. Ea era convinsa ca l-a invins definitiv dar iata ca s-a inselat…

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.