Show incendiar la Arenele Romane asigurat de Holograf, Iris si Compact

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Arenele RomaneFanii trupelor Holograf, Iris si Compact sunt in culmea fericirii! Cele trei trupe, nume grele in muzica romaneasca, au concertat pe aceeasi scena, la Arenele Romane din capitala, intr-un concert cu adevarat memorabil. Nostalgia, emotiile si sentimentele placute s-au infiltrat in sufletul generatiilor care efectiv au crescut cu aceasta muzica pe caseta audio, pe vinil, si care se intalneau in rockoteca!

Dupa 20 de ani, Holograf, Iris si Compact s-au reunit in concertul “Ca pe Vremuri” unde, playlistul a fost exceptional iar fanii in delir. Cele mai bune melodii lansate de-a lungul timpului au fost si acum cantate pe scena, in aplauzele publicului care abia astepta sa isi vada idolii muzicali.

Concertul a fost un real succes, a fost chiar sold-out, ca o piesa ce se joaca cu casa inchisa, trupele legendare fiind si astazi ascultate si adorate de fani de toate varstele. Programul evenimentului a fost foarte bine organizat: la ora 16 s-au deschis portile, la ora 18 a cantat trupa Wings of Hope, formata din copii, dupa care la 19 a concertat Compact, la 20 si 30 de minute Iris cu Cristi Minculescu si la 22 Holograf!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.