Ştiai că poţi să stabileşti rate pe mărimea buzunarului tău? Află cum!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

alege ratele la creditDatoriile sunt atât de comune în prezent, încât se poate spune că rar se mai întâlnesc persoane care să nu ajungă ca măcar din când în când să se mai împrumute. În mod cert, nu se poate vorbi la modul general despre o anumită categorie de oameni cu datorii, pentru că nu doar cei cărora nu le ajung banii de pe o zi pe alta se împrumută.

De altfel, în funcţie de mărimea bugetului cresc şi pretenţiile pe măsură, iar atunci când veniturile sunt mai mari, creşte şi tendinţa de a achiziţiona lucruri mai scumpe, pentru care deseori se fac şi credite în bănci, considerându-se că pot fi uşor plătite. Există însă situaţii când posibilitatea de a se plăti ratele se năruie. Ceva se schimbă, veniturile scad, apar diverse probleme care fac imposibilă restituirea creditelor şi chiar plata unor facturi.

În astfel de situaţii, cei îndatoraţi intră în panică, caută soluţii şi poate că nu le găsesc. Atunci, băncile sau companiile cărora le sunt datoraţi banii aleg să lucreze cu firme specializate care se ocupă de recuperarea datoriilor, aşa cum este KRUK Romania SRL. Pe acest fond, stresul capăta alte valenţe, deseori crescând în intensitate. Ce este de făcut?

Persoana în cauză trebuie să gestioneze situaţia cu calm

În sprijinul oamenilor cu datorii, la KRUK s-au gândit soluţii şi s-au şi găsit. Clienţii acestei companii nu sunt obligaţi să plătească din ce nu au. Reprezentanţii KRUK nu au nimic în comun cu creditorii scorţoşi care băteau pe la porţile oamenilor pentru a-şi recupera datoriile. Agenţii acestei companii ştiu să se poarte prietenos, sunt empatici şi, mai ales, îşi ajută clienţii cu cele mai bune sfaturi. Prin urmare, cei cărora KRUK le va gestiona datoriile nu au motive de panică.

Persoanele cu datorii trebuie să înţeleagă că o comunicare deschisă îi va scoate din probleme

Similar multor alte domenii, cheia rezolvării problemelor este comunicarea deschisă şi eficientă. Clienţii trebuie să înţeleagă că refuzul comunicării cu reprezentanţii KRUK nu îi ajută.

Comunicând corect şi onest situaţia în care se afla, clienţii KRUK vor beneficia de sprijin şi înţelegere.

Tuturor clienţilor li se propune un angajament de plată viabil. Clauzele acestui tip de contract îi avantajează în primul rând prin faptul că pot să îşi stabilească singuri valoarea ratelor, în funcţie de veniturile de care ştiu că dispun într-o lună. Printr-o astfel de abordare a plăţii ratelor în mod cert, riscul de neplată scade semnificativ.

Plata ratelor la timp este răsplătită de compania KRUK

Pentru a-şi răsplăti clienţii care plătesc ratele la timp, KRUK le oferă posibilitatea de a se înscrie voluntar în Programul Dorinţe Împlinite, un program care îi recompensează oferindu-le puncte care se transformă în bani în platforma Benefit. 1 Ron achitat=1 punct= 0.008 Ron. Înscrierea este condiţionată de:

  • completarea şi semnarea unui Angajament de Plată;
  • completarea şi semnarea Declaraţiei de Participare;
  • achitarea integrală şi la termen a primei rate, asumată prin Angajamentul de plată.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.