Super Bowl 2023: de ce s-a reintors Rihanna pe scena?

Super Bowl 2023: de ce s-a reintors Rihanna pe scena?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Rihanna va canta in cadrul traditionalului spectacol de la Super Bowl, care va avea loc seara viitoare. Invitata sa cante la eveniment si in urma cu patru ani, cantareata a refuzatvehement invitatia ca semn de protest fata de modul in care organizatorii au abordat problemele rasiale.
La patru ani dupa ce a refuzat sa cante la Super Bowl ca semn de protest fata de modul in care organizatorii au tratat problemele rasiale, Rihanna a cantat duminica pentru a “reprezenta femeile de culoare”.

Super Bowl este una dintre cele mai mari scene din lume. Oricat de infricosator ar fi, pentru ca nu am mai urcat pe scena de sapte ani, provocarea are ceva antrenant, a explicat ea joi, la o prezentare pentru presa. “Este important pentru mine sa fac acest lucru, anul acesta. Este important din motive de reprezentare. Este important ca fiul meu sa vada acest lucru”, a adaugat ea.

Concertul din pauza meciului, la care au participat deja cateva din cele mai mari vedete ale lumii, precum Prince, Bruce Springsteen, Rolling Stones si Beyoncé, este unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului. Artista din Barbados, care a dat nastere primului ei copil in luna mai, nu a mai cantat din 2016.

In 2019, ea a anuntat ca a refuzat oportunitatea de a canta la spectaculosul eveniment in semn de solidaritate cu Colin Kaepernick, pe atunci unul dintre starurile in ascensiune ale NFL, care a manifestat impotriva rasismului si a violentei politiei ingenunchind in timpul imnului national inainte de meciuri.

Reprezentarea femeilor de culoare de pretutindeni

Vezi si:  Se lanseaza o noua televiziune in Romania

Cariera sa a intrat intr-un declin abrupt dupa aceea, nicio echipa nu se arata dispusa sa-l angajeze. Fundasul a intentat un proces impotriva proprietarilor echipelor din NFL, proces care a fost retras ulterior dupa o intelegere financiara. Rihanna nu a tinut o conferinta de presa traditionala inainte de Super Bowl, ci a fost intervievata de un prezentator de la Apple Music, sponsorul evenimentului. Potrivit cantaretei, concertul va reflecta radacinile sale din Caraibe.

“Aceasta este o mare parte din motivul pentru care este important pentru mine sa fac acest spectacol: reprezentarea. Reprezentarea imigrantilor. Reprezentarea femeilor de culoare de pretutindeni. Este esential ca oamenii sa vada posibilitatile”, a spus ea. Rihanna nu a dat niciun indiciu cu privire la cine va canta alaturi de ea.

Sursa: https://www.europe1.fr/culture/super-bowl-2023-les-raisons-du-retour-sur-scene-de-rihanna-pour-le-show-de-la-mi-temps-4166597

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.