Te-ai plictisit de sufrageria ta? Dă-i un nou aspect prin câteva trucuri, la îndemâna oricui!

Te-ai plictisit de sufrageria ta? Dă-i un nou aspect prin câteva trucuri, la îndemâna oricui!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

trucuri decor sufragerieAtunci când simți că sufrageria ta are nevoie de un aspect nou și te-ai plictisit de același decor, e timpul pentru o schimbare în casa ta. Deoarece renovările au loc atunci când simți nevoia de inovație, ți-am pregătit o serie de soluții utile pe care le poți pune în aplicare pentru a potența imaginea sufrageriei tale.

  • Alternarea culorilor din încăpere

O modalitate prin care te poți bucura de o sufragerie care va atrage privirile tuturor, este să integrezi culorile într-un mod potrivit. Culorile vibrante precum mov și galben evocă un aer sofisticat, deci ar trebui luate în considerare. Dintr-o altă perspectivă, nuanțele neutre au potențialul de a oferi un aspect clasic sufrageriei tale. Nu uita, culorile sunt cele care oferă energie spațiului tău!

  • Tablouri canvas

Tablourile canvas abstracte reprezintă întotdeauna un mod creativ de a oferi un aspect nou sufrageriei tale. Spre exemplu, acestea pot fi folosite pentru decorarea peretelui din spatele canapelei și ai libertatea de a alege modele originale, care să te inspire prin explozia de culoare sau prin imagini spectaculoase. Alegerea unui astfel de tablou este o idee unică, iar combinația culorilor vibrante din care tablourile abstracte sunt compuse te va ajuta să ai parte de inspirație în fiecare zi.

  • Piesă de mobilier de impact

Sufrageria este locul unde petreci cel mai mult timp. Fie că e vorba de momente speciale alături de familie sau timp de calitate cu tine, este important ca sufrageria ta să fie o încăpere care să te satisfacă vizual. Pentru început, trebuie să te asiguri că încăperea este amenajată pe placul tău, deci poți opta pentru o piesă de mobilier de impact, precum un fotoliu sau perne cu aspect cozy.

  • Plante decorative
Vezi si:  Coca-Cola lanseaza o noua gama cu gusturi speciale

Plantele decorative înfrumusețează orice spațiu și cu siguranță au puterea de a scoate din anonimat orice încăpere. Acestea contribuie la crearea unui mediu calm, în care inspirația și creativitatea sunt la ordinea zilei. Plantele verzi au drept caracteristică rezistența și au potențialul de a deveni un element cheie de design în sufragerie, deoarece potențează frumusețea încăperii.

Dacă și tu simți că decorul din living nu te mai reprezintă și că a venit momentul să faci o schimbare, apelează la trucurile de mai sus, iar sufrageria ta se va transforma într-o încăpere de invidiat.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.