TechTalks revine in Timisoara si Bucuresti

TechTalks revine in Timisoara si Bucuresti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

In aceasta toamna TechTalks va da startul editiei cu numarul 3 in Timisoara (13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri) si Bucuresti (21 Octombrie, Sala Palatului).

Eveniment dedicat tuturor pasionatilor de tehnologie, TechTalks doreste sa ii adune pe acestia in cadrul unei conferinte de specialitate si a unor Tech-laburi in cadrul carora au ocazia de a se pune la curent cu cele mai captivante proiecte ale unor companii de top din tara noastra dar si cu noutati cu privire la noile tehnologii.

La acest eveniment participantii au ocazia de a interactiona in mod direct cu experti din acest domeniu, cu antreprenori din industria IT si cu manageri internationali.

Agenda evenimentului din Timisoara este structurata intr-o serie de TechLab-uri, o Conferinta Internationala, zona expozitionala, o zona de Networking, de startup-uri si Innovation Corner. Subiectele din aceasta editie sunt concentrate in zone precum: IT Software, Telecommunications, IT Support, Software in Automotive Industry, IoT, AI, Robotics, Machine Learning si multe altele.

Printre partenerii care si-au confirmat participarea la eveniment se numara: Nokia, Microsoft, BeeSpeed, Continental, Elektrobit Automotive Romania, Bluetooth SIG, Wipro’s automotive Center of Excellence – Romania.

La Bucuresti, cei interesati sunt asteptati cu 3 Conferinte si 6 TechLab-uri care ii vor antrena in rezolvarea unor studii de caz cot la cot cu profesionisti IT. Vor avea ocazia sa isi testeze cunostintele dar si sa interactioneze cu specialisti din renumite companii IT&C care ii vor invata cum sa fructifice toate situatiile care apar pe parcursul unui proiect, in zone precum Software Development, IoT, Web, Mobile, Robotica.

Vezi si:  Apple Glass: iata tot ce trebuie sa stii despre noii ochelari Apple

Printre companiile participante de-a lungul celor 7 ediții TechTalks se numara: IBM, Bitdefender, Ericsson, Huawei, Societe Generale European Business Services, Dell, Amber Studio, Softvision, Intralinks, Stefanini, PTC, Wipro si multe altele. Editia trecuta evenimentul s-a bucurat de prezenta speaker-ului international Nicolas Boitout – Learning & Innovation IT Manager in cadrul Societe Generale European Business Services dar si a unui numar mare de profesionisti locali care au discutat alaturi de participanti despre ultimele tendinte in domeniu, dar si sfaturi despre cum sa gestioneze situatiile neprevazute in cadrul proiectelor tehnice.

 

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.