Tendinte in calatorie in 2018- destinatiile care merita sa fie descoperite

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Nu stii care sunt cele mai in voga destinatii pentru 2018? Te-ai saturat de clasicele destinatii si vrei sa vii cu cele mai frumoase amintiri din vacanta? Ar trebui in acest caz sa arunci o privire asupra acestui articol.

Malta. Malta incepe sa fie din ce in ce mai apreciata. De ce? Datorita plajelor sale sublime, a celor 7000 de ani de istorie, dar si al capitalei, La Valette, care a fost desemnata in anul 2018 Capitala Culturala Europeana. Nu vei avea deci cum sa te plictisesti pe aici.

Coreea de Sud. Toti ochii vor fi atintiti in acest an asupra Coreei de Sud, deoarece aici va avea loc Olimpiada in acest an. Dar trebuie neaparat sa descoperi Seoul, capitala sa futurista, templele sale antice, insulele sale ascunse si necunoscute, dar si muntii sai inalti.

Noua Zeelanda. Tara celebrelor pasari kiwi face orice turist sa viseze cu ochii deschisi an dupa an. Iar inaugurarea unui nou circuit pentru drumetii poate sa fie scuza perfecta de a descoperi noi peisaje magice.

Iordania. O destinatie turistica dintr-o regiune mai turmentata, din ce in ce mai apreciata insa din acest an. Vei admira aici sublima cetate antica Petra, vei putea pluti pe Marea Moarta si sa descoperi o noua parte din Jordan Trail, o poteca istorica de 640 km care parcurge desertul si malurile Marii Rosii.

Londra. O destinatie ideala pentru cei cu un buget mai mic, la fel de frumoasa ca oricare alta. Iar motivul ca este cea mai cool capitala din lume ar trebui sa fie mai mult decat de ajuns.

Sydney, Australia. Plaje, surf, soare, o atmosfera linistita, baruri si cafenele cool… un pod imens, o viata de noapte animata, cea  mai faimoasa opera… ce ai putea cere mai mult de la destinatie?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.