The Boys sezonul 2: de ce este un singur episod pe saptamana?

The Boys sezonul 2: de ce este un singur episod pe saptamana?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Fanii au asteptat cu nerabdare difuzarea sezonului 2 al serialului The Boys. Acesta a inceput sa fie difuzat pe data de 4 septembrie insa modul de difuzare nu a facut decat sa ii debusoleze pe unii. Erik Kripke, regizor si producator ne ofera explicatii.

Primele 3 episoade din sezonul 2 al serialului The Boys au fost difuzate pe Amazon Prime la inceput de septembrie spre marea bucurie a fanilor. Insa, spre deosebire de primul sezon, fanii trebuie sa aiba putina rabdare pentru a cunoaste continuarea. Numerosi sunt cei care nu inteleg de ce se posteaza un sigur episod pe saptamana si de ce nu sunt disponibile toate episoadele in acelasi timp, asa cum erau obisnuiti de altfel. Intr-un interviu acordat pentru Collider, Erik Kripke a oferit unele explicatii si a dat asigurari ca aceasta decizie a fost facuta pentru ca fanii sa savureze din plin cele mai nebune momente ale sezonului.

The Boys face ca suspansul sa dureze. Acest ritm de difuzare a sosit in momentul in care erau incheiate filmarile pentru majoritatea episoadelor. Si aceasta propunere de a difuza un singur episod pe saptamana nu a venit din partea Amazon ci din partea producatorilor. Numerosi au fost cei reticenti in fata acestei idei deoarece nu erau obisnuiti cu acest tip de difuzare, erau obisnuiti sa aiba toate episoadele unui serial la dispozitie. In cele din urma Amazon a acceptat aceasta propunere. Pe Twitter, Amazon Prime Video a publicat declaratiile facute de Erik Kripke in care explica de ce intreg sezonul 2 al serialului The Boys nu este disponibil din 4 septembrie ci doar cate un episod pe saptamana. Ultimul episod al sezonului va fi disponibil pe data de 9 octombrie si un sezon 3 este deja comandat in mod oficial.

Vezi si:  Prietenia pe Facebook dintre profesori si elevi, normala sau nu?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.