The Crown, serialul regal Netflix

The Crown, serialul regal Netflix

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cu serialul The Crown, Netflix exploreaza povestea familiei regale britanice, insistand in special asupra puterii reginei Elizabeth, inca de la incoronarea sa, pana la inceputul anilor 2000.

Serialul Netflix The Crown a fost creat in 2016 de catre Peter Morgen, care ramane astfel principalul scenarist. Urmareste viata agitate a familiei regale britanice sub epoca reginei Elizabeth I, de la incoronarea sa in 1953 si pana la inceputurile anului 2000. Inca in curs de productie, serialul este alcatuit din sase sezoane cu un total de 60 de episoade.

Synopsis
The Crown ne scufunda in istoria Marii Britanii, sub prisma familiei regale britanice, incepand cu regina Elizabeth a-II-a. Primele doua sezoane exploreaza tineretea a celei care nu visa sa devina regina si care s-a trezit la putere mult mai devreme decat ar fi prevazut, in urma decesului prematur al tatalui sau, la scurt timp de la Al Doilea Razboi Mondial. In timp ce tanara regina incearca sa se obisnuiasca cu noile sale functii, este nevoita sa infrunte numeroasele dificultati din cadrul casniciei sale cu printul Filip, duce de Edinburgh.
In sezonul 3, serialul The Crown este interesat de printul Charles, devenit tanar adult, extrem de presat de familia sa care spera ca intr-o buna zi va ajunge rege.

Sezonul 4 exploreaza perioada 1979-1990, perioada in care Margaret Thatcher este la putere si problemele de cuplu dintre Charles si Diana Spencer care se afla pe primele pagini ale tabloidelor.

Distributia
Interesant este ca serialul isi reinnoieste distributia cu fiecare sezon pentru a fi cat mai aproape de varsta reala a protagonistilor reprezentati. Chiar daca astfel risca sa perturbe putin telespectatorii. In sezoanele 1 si 2 ale serialului, regina Elizabeth a-II-a este interepretata de Claire Foy, mai apoi de Olivia Colman Iin sezoanele 3 si 4. Printul Filip este interpretat de Matt Smith in sezoanele 1 si 2 si mai apoi de Tobias Menzies in sezoanele 3 si 4.

Vezi si:  James Bond: casa londoneza a spionului a fost scoasa la vanzare pentru suma de 7,7 milioane de dolari

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.