The Politician sezonul 2: de ce sa urmaresti duelul Payton Hobart/Dede Standish

The Politician sezonul 2: de ce sa urmaresti duelul Payton Hobart/Dede Standish

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Odata liceul terminat, Payton Hobart se reintoarce. La mai putin de un an de la difuzarea serialului, Netflix a dezvaluit vineri, 19 iunie cateva detalii cu privire la sezonul 2 al serialului. De data aceasta se vorbeste despre o cursa nebuna in cadrul Senatului din New York. Iata de ce ar trebui sa urmaresti sezonul 2 al serialului The Politician.

Un duel al dusmanilor perfect. Pe de o parte, il descoperim pe dragul nostru liceean, devenit acum student, Payton Hobart care va fi insotit in campania sa de o serie de personaje prezente in egala masura in sezonul 1 : trioul toxic McAfee Westbrook (Laura Dreyfuss), James Sullivan (Theo Germaine) si Skye Leighton (Rahne Jones), iubita Alice Charles (Julia Schlaepfer) sau fosta inamica Astrid (Lucy Boynton). Infinity Jackson va fi si ea prezenta insa mult mai putin decat in primul sezon.

O satira care merge si mai departe in sezonul 2.  Ai inteles. Intre doi candidati, razboiul urca un etaj si este si mai nebun decat inainte. Spionaj, santaj, amenintari… toate loviturile sunt permise intre cele doua echipe care nu vor ezita sa se foloseasca de detalii din viata privata a adversarului pentru a-l ataca. Alegerile vor fi surprinzatoare si adesea ridicole.

Numeroase rasturnari de situatie. Nu ai timp sa te plictisesti in sezonul 2 al serialului The Politician. In timp ce loviturile sunt nemiloase, rasturnarile de situatie sunt si ele numeroase, niciun personaj nu scapa. Pana si Hadassah Gold, care traieste doar pentru locul sau de munca va cunoaste o schimbare majora in viata sa. Anunturile de sarcina, infidelitati, victorii si alte surprize, toate se inlantuie rapid, in doar sapte episoade extrem de ritmate de altfel. Va ajunge in cele din urma Payton la Casa Alba asa cum viseaza inca de mic ?

Vezi si:  Preselectia Eurovision Romania va fi difuzata si la televizor. Care va fi programul?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.