Thiago Silva a fost jefuit

Thiago Silva a fost jefuit

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Thiago Silva, capitanul brazilian al echipei PSG a fost victima unui jaf sambata seara in resedinta sa pariziana. Prejudiciul se ridica la cateva sute de mii de euro. Conform informatiilor, brazilianul Thiago Silva a fost victima unui furt prin efractie, sambata seara, in casa sa situata in arondismentul XVI parizian, in inima unui sector, culmea, ultra-securizat. Faptele s-au derulat in timpul victoriei echipei PSG (1-0) cu Nantes, in Parc des Princes, meci la care Thiago Silva a fost prezent.

Aparatorul si capitanul echipei PSG a ramas fara mai multe ceasuri de lux si biuterii, prejudiciul total ridicandu-se la cateva sute de mii de euro. BRB )Brigada de Represiune a Banditismului) pariziana a fost sesizata si ancheta este in plina desfasurare.

Hotii au fost extrem de curajosi, nu s-au sinchisit de faptul ca locuinta acestuia este situata intr-o regiune selecta a Parisului si extrem de bine pazita in care locuiesc mai multe vedete. Ceasul de lux care i-a fost furat are o valoare estimativa de 600.000 de euro. Majoritatea jucatorilor PSG locuiesc intr-un cartier rezidential din Paris, numroase personalitati din Franta avand aici domiciliul. Cu toate acestea, casele lor au devenit prada hotilor.

Coincidenta sau nu, un alt jucator PSG a fost jefuit luna trecuta. In luna noiembrie, un alt membru al echipei campioane a Frantei, Eric Choupu Moting a avut parte de un incident similar. Casa acestuia a fost jefuita in timpul meciului cu Liverpool, din cadrul UEFA Champions League, hotii producand, in cazul sau, o paguba de 600. 000 de euro.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.