Thiago Silva a fost jefuit

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Thiago Silva, capitanul brazilian al echipei PSG a fost victima unui jaf sambata seara in resedinta sa pariziana. Prejudiciul se ridica la cateva sute de mii de euro. Conform informatiilor, brazilianul Thiago Silva a fost victima unui furt prin efractie, sambata seara, in casa sa situata in arondismentul XVI parizian, in inima unui sector, culmea, ultra-securizat. Faptele s-au derulat in timpul victoriei echipei PSG (1-0) cu Nantes, in Parc des Princes, meci la care Thiago Silva a fost prezent.

Aparatorul si capitanul echipei PSG a ramas fara mai multe ceasuri de lux si biuterii, prejudiciul total ridicandu-se la cateva sute de mii de euro. BRB )Brigada de Represiune a Banditismului) pariziana a fost sesizata si ancheta este in plina desfasurare.

Hotii au fost extrem de curajosi, nu s-au sinchisit de faptul ca locuinta acestuia este situata intr-o regiune selecta a Parisului si extrem de bine pazita in care locuiesc mai multe vedete. Ceasul de lux care i-a fost furat are o valoare estimativa de 600.000 de euro. Majoritatea jucatorilor PSG locuiesc intr-un cartier rezidential din Paris, numroase personalitati din Franta avand aici domiciliul. Cu toate acestea, casele lor au devenit prada hotilor.

Coincidenta sau nu, un alt jucator PSG a fost jefuit luna trecuta. In luna noiembrie, un alt membru al echipei campioane a Frantei, Eric Choupu Moting a avut parte de un incident similar. Casa acestuia a fost jefuita in timpul meciului cu Liverpool, din cadrul UEFA Champions League, hotii producand, in cazul sau, o paguba de 600. 000 de euro.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!