Timisoara lanseaza StartUp

Timisoara lanseaza StartUp

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

TM2021Timisoara se pregateste intens sa devina Capitala Culturala Europeana peste mai putin de patru ani. Luni, 19 Iunie a fost prezentat Programul Cultural al Etapei de StartUp (2017-2018), program ce face parte din strategia de implementare a unui proiect ce a capatat numele de TM2021, program cu ajutorul caruia Timisoara a reusit sa surclaseze celelalte municipii intrate in cursa nationala pentru titlul de Capitala Culturala Europeana.

In aceasta etapa de StartUp, Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana urmeaza sa consolideze legaturile cu societatea civila si sa dezvolte latura culturala a orasului de pe Bega dar si a regiunii, sa sprijine colaborarile cu diferite institurii de cultura, sa deschida noi oportunitati internationale in special care vizeaza dimensiunea europeana a proiectului TM2021 si va pune bazele dialogului cultural international.

Primul eveniment organizat de Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana este un spectacol de circ contemporan. Un spectacol de circ contemporan cu trupa Circus Cirkor din Suedia. Elevii vor beneficia de reprezentatii gratuite insa adultii vor trebui sa plateasca bilet. Vor mai fi organizate o multime de workshopuri pentru copii dar si o sesiune speciala de pregatire pentru scoala de circ din Timisoara.

Un alt program interesat care se contureaza in vara aceasta este Mega Bega, un program ce consta in realizarea unui numar mare de spectacole pe apa canalului care traverseaza orasul.

Simona Neumann, directorul asociatiei a declarat ca obiectivul pe termen lung al implementsrii si dezvoltarii Programului cultural TM2021 este un sector cultural extrem de profesionist si sensibil la nevoile tuturor cetatenilor.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.