Top cei mai buni jucatori din istorie conform Fifa 19

Top cei mai buni jucatori din istorie conform Fifa 19

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cei mai buni jucatori din istorie sunt aici cu palmaresul lor, cu golurile lor si cu recordurile stabilite.

Edson Arantes do Nascimento « Pelé ». Foarte multa lume il considera cel mai bun jucator din istorie iar jocul de la EA Sports nu se lasa mai prejos. Brazilianul Pelé are o nota de 98  deci este jucatorul cel mai bine notat in joc. Este singurul jucator din istorie care a castigat 3 Cupe Mondiale si are un palmares foarte bogat. A marcat 1281 de goluri in 1363 de meciuri. Indescriptibil.

Diego Armando Maradona. « El Pelusa », « D10S », iata o multime de porecle ce au fost date celebrului Maradona. Magic cu mingea la picioare si foarte controversat in viata sa privata, Maradona a avut totul pentru a intra in istorie si a deveni o legenda. Nota acordata de EA Sports este de 97. Dar pentru foarte multi, Pelé si Maradona sunt egali. Pentru altii, argentinianul este chiar mai bun. Cei doi jucatori sunt incomparabili pe plan tehnic dar in ceea ce priveste fotbalul sunt la fel de « monstruosi ».

Ronaldo. Si el este un adevarat « monstru ». R9 este o legenda pe postul de numarul 9. Pentru unii analisti, chiar a revolutionat postul. EA Sports a inteles foarte bine asta, dandu-i o nota de 96. Trecut pe la Barcelona, Inter Milano sau Real Madrid, « O Phenomeno » a castugat de 2 ori Cupa Mondiala.

Ronaldhino. Magicianul. Un jucator pe care trebuie sa il vezi jucand macar o data in viata. Dexteritatea sa, abilitatile sale, agilitatea sa, driblurile, talentul… o multime de atuuri pentru a deveni cel mai bun jucator din istorie. Dar gustul sau pentru alte distractii au stopat ascensiunea geniului brazilian.

Vezi si:  Serie A: Inter Milano si-a adjudecat cu usurinta al douazecilea titlu de campioana a Italiei

Paolo Maldini. Apararea centrala pe care a format-o cu Nesta este fara indoiala una din cele mai frumoase din istorie. Considerat cel mai bun aparator central din istorie, Maldini, un capitan emblematic al lui AC Milan, detine recordul in ceea ce priveste recordul de meciuri jucate in Seria A.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.