Tot mai mulți cosmetologi aleg lupa cu led!

Tot mai mulți cosmetologi aleg lupa cu led!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

tot-mai-multi-cosmetologi-aleg-lupa-cu-ledOrice lampa de lucru destinata cabinetului de cosmetologie trebuie sa fie dotata cu lupa. Iar ideal ar fi daca aceasta lampa ar fi dotata cu o lupa cu led. Aceasta din mai multe considerente, care le vom vedea mai jos. In cazul in care dispui de o incapere mai mare, poti sa iti iei o lupa cu led pe trepied, care sa fie mobila si sa o poti deplasa in orice loc vrei tu. Daca, insa, spatiul nu-ti permite, nu trebuie sa te indispui, pentru ca o lupa cu led pe cleme este la fel de comoda, doar ca este prinsa de masa de lucru sau pe oricare alta suprafata.

Lupa cu led, sau mai bine zis, lentila de la lampa, masoara vizibilitatea in dioptrii. Fiecare specialist si-o alege pe cea potrivita lucrului sau. Trebuie sa spunem ca o lupa este folosita nu doar in cosmetologie, dar si in stomatologie, in tehnica dentara, in giuvaergie, la fel ceasornicarii o folosesc sau la citit, mai este folosita. Deci, adaugam aici ca, specialistii isi vor alege atat numarul de dioptrii al lentilei, cat si lumina pe care o ofera lampa: fluorescenta sau lupa cu led.

Bineinteles ca lampa cu lumina fluorescenta ofera nuanta naturala, insa optam pentru o lupa cu led. Lupa cu led este, in primul rand, mai economa. Aceasta nu va face umbre pe suprafata de lucru si nu va emana caldura, asa cum este in cazul luminii fluorescente. Iar caldura, dupa cum bine stim, este simtita pe ten, mai ales daca se lucreaza indeaproape cu lupa. Lupa cu led nu-ti va obosi ochii, ceea ce este extrem de important pentru tine ca si specialist.

Vezi si:  Cursurile de tehnician stilist protezist - de ce ti-ai dori sa investesti in acestea

O lupa cu led are si un comutator care permite pornirea si oprirea ei si, desigur, o platforma cu led-uri. Comutatorul trebuie sa aiba un buton de la care se efectueaza pornirea sau oprirea si un buton pentru marirea luminozitatii, dar si pentru reducerea acesteia.

O data cu modernizarea cabinetelor cosmetologice, se modernizeaza si tehnica cu care acestea sunt dotate, de aceea putem spune ca o lupa cu led face parte din tehnica moderna. Tot mai multi specialisti opteaza pentru ele, anume.

Incandescenta este foarte importanta in salon, pentru ca doar astfel iti vei putea face lucrul profesionist, fara greseli si calitativ. De aceea nu ezita sa-ti dotezi cabinetul cu lumina led, mai ales lampa cu lupa cu led.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.