Un medic de la spitalul Floreasca acuzat de un pacient ca l-a bruscat

Un medic de la spitalul Floreasca acuzat de un pacient ca l-a bruscat

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Un pacient al spitalului Floreasca a scris pe pagina personala de Facebook ca a fost bruscat de un medic de la spitalul Floreasca care i-ar fi spus ca el face legea in insitutia respectiva. A fost intrunita de urgenta Comisia de Disciplina de la Floreasca dupa sesizarea acestei probleme pentru a se discuta aceasta situatie. Medicul a cerut sa fie asistat de avocatul sau.

Pacientul sustine ca l-a rugat frumos sa il respecte atunci cand i-a venit randul sa fie consultat insa acesta dorea sa consulte un alt pacient care venise ca si el la spital, cu o problema la picior insa, care, dupa parerea sa, era o pila a asistentei sale, doctorul spunand in gura mare acest lucru de altfel, pacientul fiind dat afara de medic si de asistenta care au vorbi foarte urat cu el. In plus, medicul este acuzat de pacientul in cauza ca i-a aruncat telefonul la gunoi dupa ce a incercat sa il filmeze, ca i-a sucit acestuia mana si ca i-a vorbit cat se poate de agresiv si ca a declarat ca la el in spital el face legea si ca il va consulta atunci cand are el chef si daca va avea chef. Pacientul se numeste Costin Teodorescu.

Purtatorul de cuvant al spitalului Floreasca a declarat ca spitalul s-a autosesizat in acest caz si ca, Comisia de Disciplina a fost intrunita de urgenta pentru a analiza imaginile postate. I-a fost luata o declaratie medicului acuzat, urmand sa se mai ia declaratii personalului medico-sanitar care a fost de fata, in Camera de Garda. Concluziile nu au fost inca definite insa s-au dat asigurari ca vinovatul va suporta consecintele faptelor sale, prevederile legale intr-o astfel de privinta.

Vezi si:  De ce sa alegi cofraje de lemn? Afla de la specialisti

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.