Un nou fals medic estetician in Romania

Un nou fals medic estetician in Romania

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Este vorba despre o femeie din Oradea in varsta de 39 de ani banuita pentru faptul ca, in ultimii doi ani ar fi realizat o serie de interventii faciale prin injectarea cu acid hialuronic, fara sa detina insa calitatea de medic. Femeia, Ramona Fizesan, este acum cercetata penal, banuita pentru faptul ca ar fi exercitat profesia de medic fara sa detina acest drept.

Conform unui comunicat de presa transmis azi de Politia Romana, la domiciliul oradencei in varsta de 39 de ani dar si la salonul cosmetic pe care il detine au fost efectuate o serie de perchezitii miercuri seara si s-au gasit mai multe probe.

Din cercetari reiese faptul ca in perioada 2017-2019 femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale faciale injectand acid hialuronic in buze si cearcane fara sa aiba insa calitatea de medic.

Astfel, in urma perchezitiilor efectuate la domiciliul femeii dar si la un salon cosmetic din Oradea politistii au descoperit si au ridicat agende cu programari ale pacientelor, numeroase facturi de achizitie a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimtaminte ale pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic deja folosite si multe altele.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Bihor vor continua aceste cercetari sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea pentru a se documenta cu orivire la intreaga activitate infractionala a femeii.

Oradea. Presa locala scrie ca oradeanca nu are aviz de libera practica, nici macar pentru a fi asistentă medicala. In plus, cabinetul in care ar fi realizat aceste interventii estetice nu respecta minimele cerinte de igiena deoarece este amenajat intr-o camera a unui apartament de la parterul unui bloc.

Vezi si:  Telemunca: companiile isi adapteaza protocolul sanitar

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.