Vaccinare obligatorie pentru Australian Open 2022

Vaccinare obligatorie pentru Australian Open 2022

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Directorul Australian Open, Craig Tiley a confirmat in aceasta sambata ca jucatorii care participa la aceasta competitie trebuie sa fie vaccinati daca vor sa joace la Melbourne in ianuarie anul viitor.

Jucatorii se asteptau la aceasta decizie care iata ca a devenit oficiala in cele din urma. Daca vor sa participe la competitia Australian Open 2022 care va avea loc in luna ianuarie, trebuie sa fie vaccinati. Intr-o tara care a adoptat de cateva luni bune o strategie “zero Covid” (1922 de decese in total si 70,8% din populatie vaccinata), directorul primului turneu Grand Chelem al anului, Craig Tiley a confrmat ca jucatorii trebuie sa aiba ambele doze de vaccin pentru a putea juca.

Craig Tyler a fost, bineinteles, interogat cu privire la cazul lui Novac Djokovic, jucator care nu vrea sa spuna daca este sau nu vaccinat (toate indiciile ne duc cu gandul ca nu este vaccinat) si ca acest lucru l-ar putea costa o absenta din cadrul unei competitii in care avea obiceiul sa straluceasca (9 victorii obtinute de-a lungul carierei). Novak a declarat ca raspunsul la aceasta intrebare este ceva privat pentru el. Tyler a declarat ca s-ar bucura foarte tare sa il aiba pe Novak pe terenul de tenis insa ca acesta este constient de faptul ca, daca vrea sa joace, trebuie sa fie vaccinat. Lucrurile sunt clare cu alte cuvinte.

Rata de vaccinare, in crestere in randul jucatorilor

Craig Tyler a mai precizat faptul ca, de cateva saptamani, rata de vaccinare in randul jucatorilor a trecut de la 50% la 80%. Data limita de inscriere la acest turneu este jumatatea lunii decembrie. Drept urmare, in urmatoarele doua saptamani vom afla mai multe informatii cu privire la jucatorii care vor participa la Australian Open 2022. Craig Tiley a mai tinut sa precizeze ca Serena Williams va fi o prezenta sigura.

Vezi si:  Scouterul care l-a descoperit pe Lewandowski se va afla in tribune la meciul Steaua-Dinamo

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.