Victoria si David Beckham, in pragul divortului?

Victoria si David Beckham, in pragul divortului?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Impreuna de mai bine de 20 de ani,  despre Victoria si David Beckham s-a mai spus de-a lungul anilor in repetate randuri ca ar fi in pragul divortului. Zvonuri au fost multe insa niciunul nu s-a concretizat. Insa, in ultimele saptamani, mass-media britanica dar si cea din America au inceput din nou. S-au bazat pe cea mai recenta poza postata de fostul fotbalist. Va spunem totul chiar acum.

De mai bine de 20 de ani, Victoria si David Beckham formeaza unul din cele mai solide si mai populare cupluri din mass-media. Intre fosta Spice Girl si fostul fotbalist de la Manchester United si Real Madrid a luat nastere o frumoasa poveste de dragoste. In ciuda acestui lucru, nu au scapat de zvonurile de divort. Cel putin o data pe an, tabloidele britanice anuntau ca sfarsitul relatiei lor este aproape. In 2018 povestea se repeta, in ultmele saptamani mai multe tabloide isi asigurau cititorii ca lucrurile nu stau tocmai roz in sanul cuplului David si Victoria Beckham.

Pentru cei care inca nu au reusit sa se convinga, David Beckham a incercat sa puna capat acestor zvonuri postand miercuri o poza din timpul unei cine in familie. Din poza lucrurile par sa mearga ca pe roate intre cei doi, par extrem de fericiti, contrar zvonurilor. In compania prietenilor si a celor trei copii, Brooklyn, Romeo si Cruz, cei doi par la fel de fericiti ca la inceput. Nici anul acesta tabloidele nu au reusit sa « ii desparta ».

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.