Viggo Mortensen: cine este Ariadna Gil, discreta sa partenera de viata?

Viggo Mortensen: cine este Ariadna Gil, discreta sa partenera de viata?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cunoscut in special pentru rolul din Stapanul Inelelor, Viggo Mortensen este un barbat indragostit pana peste urechi. Intr-o relatie inca din anul 2009 cu Ariadna Gil, cei doi se pricep de minune sa pastreze discretia. Intalnirea lor dateaza din anul 2006, pe vremea in care ambii erau actori in filmul lui Agustin Diaz Yanez, Captain Alatriste si alchimia nu a intarziat sa se manifeste. Insa, in acea perioada, Ariadna Gil nu era o femeie libera si abia in 2009 relatia lor a fost oficiala.

Chiar daca in cadrul primei aparitiii pe covorul rosu intre cei doi era evidenta o complicitate perfecta, nici Viggo Mortensen, nici Ariadna Gil nu au trecut la urmatorul pas pana cand comediana de origine spaniola nu a fost libera. In momentul in care s-au cunoscut, aceasta era deja casatorita cu David Trueba, cu care are doi copii, Violeta, in varsta de 25 de ani si Leo, in varsta de 18 ani. A divortat in 2008 si idila lor s-a oficializat in 2009. Cat despre Viggo Mortensen, acesta este tatal lui Henry, in varsta de 34 de ani, nascut din relatia cu Exene Cervenka.

Actualmente in varsta de 63 si 53 de ani, cei doi actori se inteleg de minune, se iubesc ca in prima zi, departe de camerele de luat vederi, departe de aparatele foto. Aparitiile lor publice sunt extrem de rare si se pare ca tocmai acesta este secretul longevitatii relatiei lor. Ultima aparitie impreuna dateaza din anul 2019, cu ocazia ceremoniei cu numarul 91 a premiilor Oscar, in cadrul careia Henry isi insotea tatal si mama vitrega, toti trei extrem de frumosi si eleganti.

Vezi si:  Celebritati care sufera de diabet

Polivalenti si talentati: Viggo si Ariadna se completeaza perfect

Viggo si Ariadna au numeroase puncte comune, inclusiv profesia pe care au ales-o. Capabili sa treaca cu usurinta de la comedie la drama, regizorii ii cauta de cateva decenii. In 2022, Ariadna Gil a jucat in La Casa entre los cactus, un thriller in timp ce Viggo Mortensen a revenit cu filmul Crimes of The Future.

Sursa: https://www.closermag.fr/people/viggo-mortensen-qui-est-ariadna-gil-sa-discrete-compagne-1676750

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.