Waterboyz va prezinta un nou parc de distractii: High Jump!

Waterboyz va prezinta un nou parc de distractii: High Jump!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

High Jump din Brasov 1Cine spune ca joaca se termina cand incepe scoala si vine toamna? In ziua de azi, ploile si vremea rea nu ne mai obliga sa ii tinem pe cei mici in casa pentru ca, multumita unor oameni precum cei din echipa Waterboyz, exista parcuri de distractie acoperite, inedite, unde copiii se pot distra in voie, indiferent de cat de frig este afara. Si acum, la Brasov, s-a deschis un nou parc. Este vorba despre High Jump, realizat cu multa munca, dar si multa dragoste, de echipa Waterboyz. Este cel mai mare parc de trambuline din tara si reprezinta un loc extraordinar de distractie, atat pentru cei mai mici pitici, cat si pentru copiii mai mari. Ce aveti la High Jump? Trambuline, piscina cu bureti, zona speciala pentru copilasii de 3-6 ani, un traseu Ninja Warior pentru a simti adrenalina aventurii, zona de baschet pe trambuline si un cafe & lounge destinat relaxarii parintilor, in timp ce copiii se joaca linistiti si in siguranta.

Parcul de distractii, asa cum echipa Waterboyz ne-a obisnuit, este realizat cu elemente moderne, de ultima generatie, care respecta toate standardele de siguranta europene. Totul este creat pentru a rezista cat mai mult timp uzurii. De asemenea, fiecare loc este gandit in asa fel incat sa ofere anumite senzatii celor mici, aventura si distractia pe care si-o doresc. Un parc de distractii precum High Jump reprezinta un mod inedit de a petrece timpul facand miscare. Miscarea trebuie sa faca parte din rutina zilnica a copilului. Nu trebuie sa ii lipsim de acest lucru, indiferent de cat de rea este vremea de afara sau de ce activitati intelectuale au. Desigur, mintea trebuie hranita, dara fara un corp sanatos, lucrurile nu vor functiona cum trebuie. Waterboyz va incurajeaza sa va lasati copilul cat mai mult in aer liber si, atunci cand nu se poate acest lucru, oferiti-i placerea de a-si descarca energia intr-un astfel de parc, precum High Jump.

Vezi si:  Andreescu, “cea mai buna jucatoare din lume” are doar 19 ani

Va sari, se va catara, va face trasee si va pleca cu un zambet larg pe chip, relaxat si fericit. In plus, un asemenea, loc este excelent pentru socializare. Multi parinti, in ziua de azi se plang de faptul ca cei mici stau prea mult cu ochii in smartphone-uri sau tablete si, pe langa faptul ca nu mai fac miscare, nu mai interactioneaza cu alti copii. Nu trebuie judecati parintii care le permit accesul la tehnologie copiilor. Pana la urma si asta face parte din viata cotidiana, fie ca ne place sau nu. Insa parintii trebuie indrumati spre astfel de parcuri, unde cei mici, prin joaca, vor reusi sa isi faca prieteni. Nu se stie niciodata cand se pot lega chiar prietenii de-o viata. Copilul va invata sa comunice, sa imparta si, pentru anumite aventuri in parcul de trambuline, va invata sa colaboreze. Joaca cu alti copii ii va transfoma pe cei mici din introvertiti, in sociabili, mai veseli si mai relaxati, ceea ce va reprezenta un beneficiu pentru dezvoltarea lor emotionala si mentala.

Waterboyz va asteapta cu drag la nou parc High Jump din Brasov si, pentru cei care doresc sa deschida asemenea locatii, site-ul le sta pe dispozitie.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.