You sezonul 2: semnificatia suprinzatoare a prenumelor lui Love si Forty

You sezonul 2: semnificatia suprinzatoare a prenumelor lui Love si Forty

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Cu siguranta ai devorat deja sezonul 2 al serialului You. L-ai redescoperit pe Joe Goldberg si ai facut cunostinta cu personaje noi precum Love si Forty. Iata ce semnificatie au prenumele lor. Netflix a dat din nou lovitura cu sezonul 2 al serialului You, difuzat incepand cu data de 26 decembrie.

De unde vin prenumele lui Love si Forty in serialul You?

Cu siguranta ai fost incantat sa descoperi o serie de personaje noi ale serialului, in special pe Love si Forty Quinn. Noua obsesie amoroasa a lui Joe Goldberg si fratele sau geaman au prenume mai putin obisnuite. In serial, putem vedea cum sora si fratele joaca tenis. Este un indiciu urias. In realitate, Love si Forty sunt niste termeni sportivi angajati pentru a tine scorul in cadrul meciurilor de tenis.

Fa apel la memoria ta si la zilele in care ai petrecut urmarind Roland Garros, cu siguranta vei intelege repede. Love inseamna zero si Forty inseamna 40, scorul obtinut dupa ce se marcheaza 3 puncte, inainte de a castiga.

Misterele care planeaza in jurul serialului You. Chiar daca avem o explicatie pentru aceste prenume mai putin obisnuite, nu le cunoastem originea. Nu stim de ce parintii au ales sa ii numeasca asa. Extrapoland, ne putem imagina ca Love s-a nascut prima (deoarece 0 este inainte de 40) si ca parintii lor sunt pasionati de sport deoarece ambii joaca sport.

You este in realitate o adaptare a romanului scris de Caroline Kepnes. Poate daca am citi acest roman nu am avea atatea dileme. Daca nu esti mare fan al cititului va trebui sa astepti sezonul 3 al serialului You pentru a-l regasi pe fermecatorul Penn Badgley si pe Victoria Pedretti.

Vezi si:  Netflix si-a dezvaluit programul complet de Craciun

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.