Real isi bate joc de Mbappé?

Real isi bate joc de Mbappé?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Contrar a ceea ce lasa sa se inteleaga, Real Madrid nu ar fi pregatita sa depuna toate eforturile posibile pentru a-l atrage pe Kylian Mbappé din aceasta vara. Si, jucatorul ar putea plati un pret scump din aceasta cauza.

Conform site-urilor internationale, clubul lui Florentino Perez nu ar fi dispus sa depuna toate eforturile necesare pentru a-l recruta pe campionul mondial francez inca din aceasta vara. Sigur, doua propuneri au fost trimise spre PSG si nu este vorba despre sume mici deoarece Real nu a propus nicodata atatia bani pentru un singur jucator, 180 de milioane de euro, incluzand bonurile.

Insa, conform specialistilor, aceste doua oferte au avut drept scop principal acela de a-i arata lui Mbappé ca Real Madrid este interesat de el. Real are obiceiul de a-si curta potentialii jucatori mai multe sezoane in incercarea de a gasi cel mai potrivit moment pentru a-i recruta. Pentru Bondynois, o sosire libera in 20222 ar fi cel mai potrivit scenariu cu putinta…in orice caz pentru Real…intelegem astfel ca Real nu ar fi deloc deranjat daca PSG ii respinge toate tentativele.

In istoria fotbalului, Real nu a fost niciodata perdant. In orice caz, nu din punct de vedere sportiv. Clubul capitalei se va putea bucura de talentul lui Mbappé pentru un sezon suplimentar deoarece baiatul este mult prea ambitios pentru a “pierde” un an din cariera. In termeni de imagine, PSG isi va oferi luxul unui atac ireal (Neymar- Mbappé-Messi). Din punct de vedere financiar, lucrurile stau altfel insa conducerea clubului a inceput sa faca deja calcule si alegeri.

Vezi si:  Ultimul meci al lui Alibec la Steaua?

In cele din urma, Mbappé este cel care ar trebui sa isi faca griji. Internationalul francez se afla in lumina reflectoarelor de mai multe zile deja. Daca ar trebui sa ramana inca un an la Paris, fara sa prelungasca, s-ar afla intr-o pozitie incomoda vis-à-vis de sefii sai, de coechipieri si suporteri.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.