Starea de sanatate a lui Pelé s-a agravat

Starea de sanatate a lui Pelé s-a agravat

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Starea de sanatate a lui Pele se inrautateste pe z ice trece a anuntat miercuri spitalul din Sao Paulo unde este tratat, si necesita “ingrijiri mai importante” din cauza unei “insuficiente renale si cardiace”.

La trei saptamani de la internarea sa la Spitalul Albert-Einstein din Sao Paulo, starea Regelui Pelé este inca ingrijoratoare. Miercuri, medicii au emis o declaratie in care au recunoscut o evolutie a bolii oncologice” si necesitatea de a monitoriza “disfunctiile renale si cardiace” ale celebrului pacient cu cancer de colon. Triplul campion mondial, in varsta de 82 de ani, ramane intr-o camera standard si nu a fost internat la terapie intensiva, a precizat spitalul.

Anterior, fiicele lui Pele au declarat ca datorita starii de sanatate grave nu exista nicio sansa ca acesta sa se intoarca acasa pentru sarbatorile de Craciun. “Am decis, din mai multe motive, ca cel mai bine ar fi sa ramanem aici, cu toata grija pe care o ofera spitalul Einstein”, a declarat Kelly, adaugand ca dragostea fanilor a fost o “alinare uriasa” pentru legenda braziliana.

A urmarit finala Cupei Mondiale

Pelé a fost internat in spital pe 30 noiembrie si, de atunci, rapoartele privind starea sa au fost adesea diferite. In prima zi, ESPN Brasil a relatat ca Pelé avea “corpul umflat, insuficienta cardiaca si o confuzie mentala semnificativa”. Anturajul sau a negat acest lucru. Ulterior, cotidianul Folha de São Paulo a relatat ca regele a fost plasat in ingrijire paliativa, ceea ce a provocat neliniste in randul populatiei.

Cu toate acestea, diferitele comunicate de la spital au fost linistitoare, la fel ca si marturia fiicei sale, Kelly, in cadrul emisiunii Fantástico de la TV Globo. Ea a declarat ca tatal ei a contactat Covid si ca infectia pulmonara pe care o trata a fost consecinta.

Vezi si:  Waterboyz va prezinta un nou parc de distractii: High Jump!

Duminica, potrivit anturajului sau, Pelé a urmarit finala Cupei Mondiale. Staff-ul sau, printr-un mesaj pe Instagram, a laudat chiar titlul lui Lionel Messi si jocul spectaculos al “prietenului sau Mbappé”.

Sursa: https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/L-etat-de-sante-de-pele-s-aggrave-d-apres-l-hopital-de-sao-paulo-ou-il-est-pris-en-charge/1371216

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.