Angelina Jolie dezvaluie planurile de a parasi Hollywood-ul din cauza consecintelor divortului sau

Angelina Jolie dezvaluie planurile de a parasi Hollywood-ul din cauza consecintelor divortului sau

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Angelina Jolie a dezvaluit recent motivul pentru care va pleca de la Hollywood dupa ce divortul ei si al lui Brad Pitt, aflat in curs, va fi finalizat.

Angelina Jolie se declara pregatita sa paraseasca orasul vedetelor

De fapt, vedeta Maleficent, in varsta de 48 de ani, a vorbit recent despre decizia sa de a parasi Los Angeles, mentionand ca nu a putut face acest lucru inca din cauza problemelor juridice legate de divortul de Brad Pitt.

“Este o parte din ceea ce s-a intamplat dupa divort, am pierdut capacitatea de a trai si de a calatori la fel de liber.”, a declarat ea pentru WSJ. Magazine intr-un articol publicat pe 5 decembrie. “Ma voi muta atunci cand voi putea”.

Ca fiica de actori – tatal ei este Jon Voight, iar mama ei a fost Marcheline Bertrand -, originara din Los Angeles, Angelina Jolie nu a fost niciodata “impresionata” de cultura. Dupa cum a spus ea: “Nu am crezut niciodata ca este semnificativa sau importanta”.

Dar, in ciuda faptului ca nu a crezut in cultura celebritatii atunci cand si-a inceput propria cariera de actrita, pe masura ce steaua ei a crescut, castigatoarea premiului Oscar s-a aflat in curand in centrul atentiei. Si, privind inapoi, daca ar fi stiut ce avea sa urmeze, Angelina ar fi putut urma un alt drum in cariera. Ea a explicat: “Cand eram la inceput, nu era atat de mult o asteptare sa fiu atat de publica, sa impartasesc atat de mult”.

Iar pentru actrita, acest lucru include si batalia juridica de sapte ani cu Brad pentru custodie si revendicari patrimoniale. In afara interesului public pentru cazul dintre cei doi soti, divortul a pus stres si asupra celor sase copii ai lor: Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani, si gemenii Knox si Vivienne, 15 ani. Divortul, spune ea, a avut un impact asupra tuturor.

Vezi si:  Vedetele care sunt in cuplu parca dintotdeauna

“A trebuit sa ne vindecam”, a adaugat Angelina despre aceasta incercare pentru WSJ. “Sunt lucruri de care trebuia sa ne vindecam”.

Unde va merge vedeta Eternals dupa ce va lasa Hollywood-ul in urma? Angelina planuieste sa petreaca mai mult timp la casa ei din Cambodgia si sa caute “autenticitatea”, alaturi de copiii ei. “Ei sunt cei mai apropiati oameni de mine si de viata mea si sunt prietenii mei apropiati”, a declarat ea pentru WSJ. “Suntem sapte oameni foarte diferiti, ceea ce este puterea noastra”.

Sursa: https://www.citizenside.fr/angelina-jolie-declare-hollywood-endroit-sain-evoque-projets-futurs/

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.