Grecia – Kefalonia, insula paradisiaca in care iti vei petrece urmatoarea vacanta

Grecia – Kefalonia, insula paradisiaca in care iti vei petrece urmatoarea vacanta

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Atunci cand aud vorbindu-se despre insule grecesti, numeroase persoane au imagini precise in minte – casele albastru cu alb din Santorini, apusul de soare din Santorini, plajele paradisiace…doar ca in realitate, Grecia numara numai putin de 600 de insule si insulite. Printre acestea, Kefalonia este fara indoiala una din cele mai frumoase. Iata tot ce trebuie sa stiii despre aceasta insula inflorita si rafinata, ideala pentru o vacanta.

Arhipelagul cel mai cunoscut din Grecia este fara indoiala cel al Cicladelor insa arhipelagul insulelor Ioniene este si el frumos. Aici se afla draguta insula Kefalonia, una din cele mai inflorite si, dupa parerea noastra, una din cele mai frumoase din Mediterana.

Un sat unic in lume, Asos. Asos este perla insulei Kefalonia. Specificitatea acestui mic oras? Este situat pe un capat de pamant ingust care leaga Kefalonia de insulita Frourio. Acoperisurile portocalii ale caselor si verdeata omniprezenta contrasteaza in mod magnific cu cele 50 de nuante de turcoaz a marii care le inconjoara.

Impresia de a fi singur pe lume, Fteri beach. Plaja Fteri este pur si simplu magnifica. Chiar daca este mai greu accesibila decat surorile sale mai cunoscute, aceasta plaja de pietris este inconjurata de faleze care ii confera o latura dramatica si complet magnifica totodata. Si, in plus, daca ai curajul sa navighezi pana aici, vei avea toate sansele sa fii singur pe aceasta plaja. Un adevarat colt de rai.

Un dragut sat portuar, Fiskardo. Fiskardo este un micut sat portuar din Kefalonia ce nu trebuie ratat. Aici, te poti plimba de-a lungul vapoarelor, sa mananci o inghetata buna sau sa consumi un aperitiv cu picioarele in apa. Totul intr-o atmosfera animata, fara sa fie opresanta totusi. Este si locul perfect pentru a face shopping.

Vezi si:  Tot mai mulți cosmetologi aleg lupa cu led!

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.