Jennifer Aniston – ce a indraznit sa ii spuna lui Angelina Jolie inainte de filmarile cu Brad Pitt

Jennifer Aniston – ce a indraznit sa ii spuna lui Angelina Jolie inainte de filmarile cu Brad Pitt

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Si daca Jennifer Aniston este cea care l-a impins pe Brad Pitt in bratele actritei Angelina Jolie? Intr-un interviu acordat Vanity Fair, Jennifer Aniston a marturisit cum a fost prima intalnire cu rivala sa.

In timp ce fanii inca cred intr-o impacare dintre Bradd Pitt si Jennifer Aniston, la aproape 15 ani de la divort, un interviu mai vechi, oferit in momentul rupurii, a iesit la suprafata.

O intalnire mai mult decat naiva

Imediat dupa ce a aflat despre infidelitatea sotului sau, Jennifer Aniston a acordat un interviu pentru Vanity Fair. In 2005 povestea ca aceasta tradare a distrus-o, a pus-o la pamant. Ocazia perfecta de a reveni asupra primei intalniri cu cea care avea sa ii sufle sotul… in interviul acordat revistei americane, Jenifer Aniston a declarat ca a cunoscut-o pe Angelina Jolie in 2004, atunci cand filma pentru serialul Friends, in rolul lui Rachel Green. Jennifer Aniston era casatorita la acea vreme cu Brad Pitt de patru ani.

In timp ce filmarile pentru Mr and Mrs Smith au inceput, ea s-a intalnit cu Angelina Jolie in parcarea studiourilor, la Los Angeles.

Aceasta a declarat ca s-a oprit si ca s-a prezentat actritei Angelina Jolie. Isi aminteste ca i-a spus cu naivitate ca Brad este extrem de incantat sa colaboreze cu ea la acest film. Incepand din acel moment Brad Pitt si Angelina Jolie au avut parte de o poveste nebuna de dragoste care s-a incheiat dupa 12 ani de viata comuna.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.