Jennifer Aniston, Rihanna, Justin Timberlake…vedete care au fost jefuite

Jennifer Aniston, Rihanna, Justin Timberlake…vedete care au fost jefuite

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Numeroase sunt starurile care au fost victime ale unor jafuri, mai mult sau mai putin grave. Descopera rapid despre cine este vorba.

Rihanna, care a fost desemnata de fani drept regina in tara sa natala, asemeni reginei Elizabeth a II-a, face parte din vedetele care au fost jefuite de o persoana rau intentionata. Asta deoarece si prietenele noastre vedetele, care, cele mai adesea sunt protejate, au si ele parte de escrocherii sau sunt furate de persoane din anturajul lor sau chiar de membrii propriei familii.

Jennifer Aniston. Memorabila Rachel din serialul Friends nu pare pregatita sa aiba incredere intr-o coafeza prea curand. O profesionista, obisnuita sa se ocupe de mai multe vedete, a avut proasta idee de a se servi de datele bancare a celebrelor sale cliente si sa sustraga suma de aproape 300 000 de dolari. Jennifer Aniston, alaturi de Cher au fost victimele acestei escrocherii.

Rihanna. Riri ar trebui sa fie si ea mai neincrezatoare deoarece si ea a trecut deja prin multe. Cantareata originara din Barbados a patit-o in anul 2009 atunci cand banii sai parca s-au topit ca zapada, in momentul in care contul sau din banca a ajuns de la 11 milioane de dolari la 2 milioane din cauza proastei gestiuni a conturilor sale bancare. Asta nu este totul, deoarece cantareata a depus o plangere impotriva propriului sau tata, Ronald Fenty, acuzat pentru faptul ca a creat compania Fenty Entertainment in 2017 pentru a folosi numele si imaginea celebrei sale fiice pentru a castiga bani.

Justin Timberlake. Justin Timberlake, sotul lui Jessica Biel, facea parte din lista clientilor lui Marc Dreier. Acest avocat rambursa investitorii datorita imprumuturilor facute. In total, ar fi strans suma de 450 de milioane de dolari, motiv pentru care a primit 20 de ani de inchisoare.

Vezi si:  Show incendiar la Arenele Romane asigurat de Holograf, Iris si Compact

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.