Actori care au jucat in biopicuri memorabile

Actori care au jucat in biopicuri memorabile

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La cinema, unii comedieni accepta provocarea de a interpreta personaje care au marcat Istoria. Biopicurile sunt numeroase si unele din ele ne-au marcat in mod special. Iata care sunt cei mai buni actori care au jucat in biopicuri memorabile.

Michael Fassbender in pielea lui Steve Jobs. In 2016, Michael Fassbender a obtinut rolul lui Steve Jobs in filmul cu acelasi nume, semnat de Danny Boyle. Lung-metrajul a trasat viata si destinul americanului de la inceputurile sale in lumea tehnologiei pana la lansarea iMac in 1998. Suntem in egala masura scufundati in intimitatea personajului.

Eddie Redmayne in rolul lui Stephen Hawking. In filmul lansat in 2015, biopicul intitulat The Theory of Everything, realizatorul James Marsh a trasat parcursul incredibil al omului de stiinta Stephen Hawking. Eddie Redmayne este cel care a fost ales pentru aceasta provocare. Filmul relateaza destinul incredibil al unui om de stiinta si cercetator extrem de talentat si priceput dar si cel al sotiei sale, interpretata de Felicity Jones, care a fost un veritabil sprijin pentru Stephen pe masura ce boala Charcot a pus stapanire pe intreg corpul sau si il impiedica sa duca o viata normala, asa cum si-ar fi dorit.

Rami Malek in pielea lui Freddie Mercury. Rami Malek a fost ales pentru a juca rolul lui Freddie Mercury in filmul Bohemian Rhapsody a lui Bryan Singer in 2018. Lung-metrajul se concentreaza asupra grupului legendar Queen precum si asupra  parcursului cantaretului. Dezvaluie culisele si excesele lui Freddie Mercury care pana la urma au dus la destramarea trupei. Spectatorii pot sa vada in egala masura lupta dusa de cantaret cu SIDA. Sasha Baron Cohen era cel care trebuia sa intepreteze rolul lui Freddie Mercury insa pana la urma Rami Malek a fost ales. Numai bine pentru Rami Malek deoarece a primit Oscarul entru cel mai bun actor in 2019.

Vezi si:  Cel mai bun lichid pentru tigara electronica

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.