Benzema are o relatie? Cine este femeia misterioasa cu care s-a afisat in ultima perioada?

Benzema are o relatie? Cine este femeia misterioasa cu care s-a afisat in ultima perioada?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Se pare ca Karim Benzema si-a gasit iubirea daca este sa ne luam dupa ultimele poze aparute online.

In ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre Karim Benzema. Asta deoarece fotbalistul s-a trezit in mijlocul unui scandal care implica un sextape, caz in care a fost condamnat pentru complicitate si pentru tentative de santaj. Insa, se pare ca fotbalistul a uitat de prolemele cu justitia pentru a se concentra asupra altui aspect din viata sa. Ai inteles, vorbim despre viata sentimentala. Daca totul merge ca pe roate pe plan profesional pentru fotbalistul in varsta de 34 de ani, constatam ca si pe plan sentimental lucrurile merg din ce in ce mai bine.

Dupa o relatie cu Chloé de Launay, mama fiicei sale Mélia, dar si cu Cora Gauthier, cu care s-a casatorit in urma cu cativa ani, Karim Benzama se pare ca are o noua relatie. Atacantul de la Real Madrid nu se lasa afectat de esecurile sentimetale din trecut si se pare ca a decis sa dea o noua sansa iubirii. Recent, a fost fotografiat in bratele unei femei cu parul cret.

Identitatea noii sale iubite dezvaluita

Fericita aleasa care a reusit sa cucereasca inima sportivului se numeste Jordan Ozuna, un manechin american in varsta de 32 de ani care numara numai putin de 341 000 de abonati pe Instagram. Daca este sa ne luam dupa informatiile partajate pe retelele sociale, aceasta din urma este reprezentata de diferite agentii din New York, Miami, Los Angeles si Atlanta si are numeroase poze cu ea. In story-uri, Jordan nu a ezitat sa isi arate iubirea fata de Benzema. Chiar daca nu a aparut inca nicio poza in care cei doi se saruta, natura relatiei lor pare suficient de clara si nu putem decat sa le dorim multa fericire.

Vezi si:  Lindsay Lohan insarcinata cu primul copil

Sursa: https://www.melty.fr/people/benzema-couple-footballeur-saffiche-colle-serre-mysterieuse-jeune-femme-1026447.html#item=1

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.