Boilerul electric – o investitie avantajoasa

Boilerul electric – o investitie avantajoasa

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

boiler electricUn boiler este un recipient de stocare a apei calde menajere, avand o izolatie termica ce ii permite sa mentina temperatura apei din rezervor. Sistemul de incalzire poate fi prin ardere de combustibil sau cu alimentare electrica.

Daca te vei orienta spre un boiler electric trebuie sa stii ca la Bricolaj Market sunt astfel de oferte, cu o capacitate diversa, de la 10 la 15 litri sau chiar si mai mari de atat. Achizitia oricarui model de boiler vine la pachet cu o garantie aferenta, de 2 sau 3 ani, dupa caz.

Sa vedem insa si ce in ce mod poate avantaja folosirea unui boiler electric

  • Instalarea acestuia este usoara.
  • Nu are nevoie de tubulatura de evacuare.
  • Este usor de intretinut si cu o durata mare de viata.
  • Poate avea capacitati diferite, alegerea fiind in conformitate cu ce consum are fiecare familie.

Are in schimb nevoie de a fi mereu conectat la priza, la sursa de alimentare, astfel incat apa din rezervor sa se mentina calda. Pentru situatii in care exista fluctuatii mari de energie electrica, sunt recomandate mai degraba boilerele cu o capacitate mai mare, de 30 de litri spre exemplu, pentru ca un volum mai mare de apa nu se va raci la fel de rapid, in cazul in care exista deconectari de la reteaua electrica.

Din punct de vedere al functionalitatii sale, boilerul poate fi setat, reglat. Include un termostat, pentru a seta valoarea temperaturii la care apa din el sa se mentina, astfel ca va consuma energie electrica in scurte episoade pentru a mentine apa calda.

Vezi si:  De ce sa alegi pictura pe numere

Specialistii spun ca pentru a economisi, ar fi de preferat ca boilerul sa fie izolat suplimentar. Reducerea temperaturii apei calde cu cateva grade duce de asemenea la economisirea unor procente de la costul lunar al facturilor de energie electrica.

Boilerul electric este considerat mai bun decat unul ce functioneaza pe gaz. Aici tine in principu si de amplasare, daca exista sau nu posibilitate de a te racorda la un cos de fum. In orice caz, preturile boilerelor electrice sunt accesibile.

Alegerea unui boiler electric

Din sutele de modele de boilere electrice le vei alege pe cele ce iti pot oferi cantitatea de apa pe care  o consumi zilnic, necesarul de apa calda menajera raportat la numarul de utilizatori. Tine cont de debit, de volum, de eficienta energetica, precum si de pretul produsului, dar si ce implica montajul.

La Bricolaj Market astfel de produse inseamna un stoc generos din care o data ce alegi poti comanda in 3 pasi simpli. Daca nu esti foarte hotarat, poti cere si asistenta telefonica, unul din membrii ce face  parte din echipa Bricolaj Market, fiind disponibil pentru fiecare client.

Pentru ca sunt sigure, usor de folosit si cu randament foarte mare, daca nu ai alta posibilitate de generare a apei calde menajere atunci boilerul electric este o recomandare. Afla ce ti se potriveste si finalizeaza comanda direct pe site la bricolajmarket.ro.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Vezi si:  Tot mai mulți cosmetologi aleg lupa cu led!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.