Coronavirus Romania – 49 de cazuri confirmate

Coronavirus Romania – 49 de cazuri confirmate

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

La noi in tara au fost confirmate pana in prezent 49 de cazuri cu coronavirus. Sapte din acestia au fost deja declarati vindecati si au fost externati. Autoritatile fac apel la populatie sa se informeze doar din surse oficiale pentru a se evita panica si isteria.

Aseara, la orele 11, au fost confirmate inca doua cazuri noi, bilantul ajungand astfel la 49.

Inainte de asta, bilantul era de 47, dupa ce un tanar care s-a intors din Italia care se afla in carantina in Satu Mare a fost confirmat, bilantul s-a schimbat.

Cinci barbati  de 22, 30, 34, 36 si 37 de ani au fost confirmati cu coronavirus tot pe parcursul zilei de ieri. Acestia au venit prin vama din Italia pe data de 9 martie 2020 si se aflau in carantina la Arad unde au fost plasati imediat de la intrarea in tara.

Pacientul cu numarul 39 este un barbat din Constanta.

O femeie in varsta de 54 de ani care a intrat in contact direct cu barbatul internat la spitalul Gerota a fost confirmata cu Covid-19 fiind pacienta cu numarul 38 confirmata.

Cazul cu numarul 37 este un barbat in varsta de 47 de ani din capitala care a calatorit la Sttutgart in perioada 26.02-02.03. Incepand cu 06.03 a inceput sa prezinte simptome fiind internat la V.Babes. A fost cel de-al 8 lea pacient confirmat miercuri.

Al 36-lea caz este un barbat din capitala in vasrta de 56 de ani care a calatorit in Israel in perioada 22-29 februarie 2020. Marti noapte a inceput sa prezinte simptome, starea sa de sanatate a inceput sa se agraveze si a fost internat la terapie intensiva la V.Babes.

Vezi si:  5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre OIREP-uri

Tot ieri, 11.03, au fost inca trei cazuri confirmate cu noul coronavirus, numarul cazurilor ajungand la nivel national la 35. Este vorba despre:

– Barbat de 55 ani din Bucuresti, contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic;

– Barbat de 31 ani, Bucuresti, aflat în autoizolare;

– Femeie de 53 ani, Covasna, sosita pe 08.03 2020 din Italia, aflata in autoizolare.

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.