Cum comenzi ochelari online simplu si rapid?

Cum comenzi ochelari online simplu si rapid?

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

ochelari onlineMagazinele online fac parte deja din vietile multora dintre noi. Comandam online fel de fel de lucruri si, cu fiecare achizitie reusita, capatam mai mult incredere in sistem. Apar din ce in ce mai multe astfel de magazine, in domenii tot mai variate. Auzim ca putem comanda ochelari online. Ce presupune asta?

In primul rand, sa alegem un site de ochelari online. Adica un magazin ce are, spre deosebire de magazinul clasic, multe, mult mai multe, rame disponibile. Putem selecta din miile de rame de ochelari folosind filtre precum brandul, dimensiuni, material, culoare, etc. Astfel, foarte simplu, restrangem cautarea la cateva rame care corespund cel mai bine dorintelor noastre. Aici vine partea distractiva: pe unele site-uri (de exemplu ochelari.com) gasim un modul de proba (try-on) unde incarcam o poza si vedem toate ramele selectate asezate pe chipul nostru exact cum ar fi in realitate. Si haios este ca putem trimite pozele prietenilor sa isi spuna parerea si sa ne ajute sa alegem rama perfecta. Foarte important este ca putem sa ne gandim si la pret in tot timpul cautarii, putem sa excludem ramele care depasesc bugetul, fara sa ne fie jena de vreo doamna de la tejghea. Si e ok sa ne gandim si razgandim, sa ne oprim din cautat si sa revenim maine. Pana ajungem la acea rama care indeplineste toate conditiile noastre.

Apoi trecem la capitolul “lentile ochelari”. Aici trebuie sa introducem intr-un formular online toate datele din prescriptia medicala, de la oftalmolog. Alegem producatorul de lentile dorit, adaugam diferite protectii pentru lentila (antizgariere, oleofob, filtre de lumina albastra, etc.). In functie de indicatia medicului specialist, putem alege lentile mono sau multifocale, lentile colorate sau heliomate (de aici de exemplu: http://ochelari.com/lentile.html). Suntem permanent atenti si facem ajustari ca sa ne incadram in suma stabilita. Din nou trebuie precizat ca, in magazinele online specializate doar pe ochelari, gasim articole de specialitate care ne lamuresc asupra tuturor acestor termeni necunoscuti, iar operatorii ne ghideaza telefonic oricand, cu amabilitate si profesionalism.

Vezi si:  O sora guraliva este excelenta pentru sanatatea noastra

Nu ramane decat sa plasam comanda si sa primim acasa perechea de ochelari dorita, plata fiind facuta tot online sau la primirea coletului.

Va dorim cumparaturi online placute!.

Salvează

Salvează

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.