Bill Gates nu foloseste un telefon cu Windows

Bill Gates nu foloseste un telefon cu Windows

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

 

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul ca Windows Phone repezinta un sistem de operare aproape mort. Multi s-ar astepta ca macar Bill Gates, co-fondatorul Microsoft sa foloseasca acest sistem de operare pana la sfarsit. Insa nu este cazul. Intr-un interviu acordat pentru Fox News in care s-a discutat despre activitatile fundatiei Bill si Melinda Gates, miliardarul a oferit cateva detalii cu privire la dispozitivele pe care le foloseste zi de zi.

 

Este un lucru bine stiut ca Bill Gates are o aversiune fata de produsele Apple. Fapt pentru care a declarat recent ca a trecut pe Android. Nimeni nu stie exact ce tip de telefon foloseste Bill Gates insa este posibil sa detina un terminal Samsung. Gigantul sud-coreean si Microsoft au incheiat un parteneriat prin care o serie de servicii si aplicatii Microsoft precum Office si One Drive vine preinstalate pe terminalele companiei. Gates a mai declarat ca foloseste PC-uri cu Windows 10.

Bill Gates a fost o vreme presedintele consiliului director al Microsoft pana in 2014, iar acum este consilier pe probleme de tehnologie al actualului lider al companiei.

Este foarte posibil ca Microsoft sa mai „atace” inca o data piata de smartphone-uri. In noiembrie 2016, actualul director executiv al companiei, Satya Nadella, declara urmatoarele lucruri: „Microsoft va continua sa fie pe piata de telefoane, insa nu cum este definita ea astazi de liderii actuali”. Cu alte cuvinte, a lasat sa se inteleaga ca proiectul la care lucreaza compania (posibil Surface Phone?) merge pe ideea de telefon care poate fi transformat intr-un PC, la nevoie. Se zvoneste ca Windows 10 Mobile va primi suport pentru procesoare x86, care le va permite terminalelor mobile care sunt echipate cu acestea sa ruleze aplicatii de tip Windows standard.

Vezi si:  Facebook dispune de o unealta noua pentru a detecta conturile false

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.