Elon Musk spune ca neobisnuita sa “lupta” cu Mark Zuckerberg ar putea avea loc in Italia

Elon Musk spune ca neobisnuita sa “lupta” cu Mark Zuckerberg ar putea avea loc in Italia

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Elon Musk a anuntat vineri ca lupta MMA intre sefii X (fostul Twitter) si Meta, despre care s-a vorbit la sfarsitul lunii iunie, ar putea avea loc in Italia. La randul sau, guvernul italian a confirmat discutiile despre un “eveniment caritabil”.

Posibila “lupta” dintre sefii Meta (Facebook) si X (fostul Twitter), Mark Zuckerberg si Elon Musk, va avea loc in Italia, a declarat Musk vineri, 11 august, citandu-l pe poetul Horatiu, fara a-l convinge inca pe rivalul sau de locul in care va avea loc acest posibil duel.

La sfarsitul lunii iunie, cei doi miliardari aflati in fruntea gigantilor tehnologici rivali au vorbit despre un duel filmat de arte martiale mixte (MMA) intre ei, iar data de 26 august a fost chiar sugerata in urma cu cateva zile.

“Totul in campul vizual al camerei va fi asa cum era in Roma antica, deci nimic modern”, a scris Elon Musk pe platforma sa X. “Am vorbit cu premierul italian si cu ministrul culturii. Ei au fost de acord cu o locatie extraordinara”, a adaugat el, adaugand un singur cuvant intr-un al doilea mesaj: “Gladiator”.

“Iubesc acest sport si sunt pregatit sa lupt de cand Elon m-a provocat”, a declarat Mark Zuckerberg in cursul zilei pe Threads, platforma concurenta directa a X, lansata luna trecuta de Meta.

Dar “nu am cazut de acord asupra a ceea ce spune”, a continuat el, precizand ca doreste sa lucreze “cu organizatii profesionale” precum UFC, liga de arte martiale mixte Ultimate Fighting Championship, pentru a supraveghea acest potential duel.

Cei doi giganti din domeniul tehnologiei sunt in conflict de ani de zile din cauza viziunilor lor opuse asupra lumii, de la politica la inteligenta artificiala. Dar animozitatea dintre ei a crescut si mai mult odata cu lansarea la inceputul lunii iulie de catre Mark Zuckerberg si grupul sau Meta (Facebook, WhatsApp, Instagram) a Threads, un concurent direct al Twitter, devenit X.

Vezi si:  Apple Glass ar putea transforma orice suprafata intr-un ecran tactil

Sursa: https://www.france24.com/fr/%C3%A9co-tech/20230812-elon-musk-affirme-que-son-combat-insolite-avec-mark-zuckerberg-pourrait-avoir-lieu-en-italie

Distribuie prietenilor tai aceasta informatie!

Intra si pe www.newsin.ro pentru cele mai noi stiri din tara si strainatate. Ramai la curent cu ce se intampla in Romania.